Advertisement

Leicesterin tähtipelaaja kertoo uuden managerin muuttavan heitä hitaasti, mutta varmasti

Kauden kohtalaisen heikosti aloittanut Leicester vaihtoi manageriaan lokakuun loppupuolella. Uudeksi manageriksi tullut ranskalainen Claude Puel saa seuran tähtipelaajalta Jamie Vardyltä kehuja. Pistesaldo on karttunut Puelin alaisuudessa vasta neljällä pisteellä yhdeksästä mahdollisesta. Vardyn mielestä Puel muuttaa Leicesteriä hitaasti mutta varmasti.

”Hän ei ole muuttanut asioita liikaa kerralla. Hän tekee muutoksia hitaasti mutta varmasti. Joka kerta kun hän muuttaa jotain, tiedämme hänen tekevän sen parantaakseen joukkuetta.” Vardy kertoo Sky Sports Newsille.

”Hän on ollut hyvä ja hän saa viestinsä perille hyvin englanniksi. Jokainen on mukana kaikessa, mitä hän on pyytänyt meitä tekemään harjoituksissa. Jokainen on yrittänyt tosissaan.”

”Pelaajina olemme ammattimaisia ja meidän on tiedettävä tehtävämme. Kun seuraan tulee uusi manageri uudella taktiikalla, meidän täytyy tehdä kaikkemme sisäistääksemme asiat, jotka manageri kokee oikeiksi.”

Leicesterin ohella myös Vardyllä itsellään on ollut viime aikoina hieman hankalaa kentällä. Englantilainen on tehnyt vain yhden maalin viimeisessä yhdeksässä ottelussa seura- ja maaottelut mukaan lukien. Vardy tiedostaa, ettei hänen paikkansa maajoukkueessa ole itsestäänselvyys ja että hänen on parannettava otteitaan ensin seurajoukkueessa ja sitten maajoukkueessa. Taistelu maajoukkueessa tarjolla olevista pelipaikoista ensi kesän MM-Kilpailuihin on kovaa ja manageri Gareth Southgate valitsee joukkueeseen ainoastaan säännöllisesti seurajoukkueissa hyvää jälkeä tekeviä pelaajia. Otteet seurajoukkueessa ovat siis Vardylle tärkeitä.