Advertisement

Leroy Sane pitkään sivussa – Guardiola ei aio hankkia korvaajaa

Manchester Cityn laitahyökkääjä Leroy Sane on sivussa pelikentiltä 6-7 viikkoa jouduttuaan sunnuntain FA Cupin ottelussa Cardiffia vastaan Joe Bennettin ”tappotaklauksen” kohteeksi.

Sanen uskottiin aluksi olevan noin kuukausi sivussa, mutta seura vahvisti tiistaina vamman olevan oletettua pahempi. Nilkkavamma pitää Sanen poissa pelikentiltä mm. Carabao Cupin finaalista sekä Mestarien liigan neljännesvälieristä.

”Sane on loukkaantunut ja on sivussa 6-7 viikkoa pelikentiltä, Pep Guardiola totesi West Bromwich -ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa tiistaina.

Sanen pitkä poissaolo herätti jälleen spekulaatiot siitä, pitäisikö miehelle hankkia korvaaja vielä tammikuun siirtoikkunan aikana. Guardiola kuitenkin totesi, että hän on ”95 prosentin varma”, ettei seura hanki pelaajia enää tammikuun aikana.

Aymeric Laporten siirto Cityn riveihin vahvistettiin aiemmin tiistaina. Guardiola on päästämässä seuran oman kasvatin Tosin Adarabioyon lainalle, mutta Eliaquim Mangalan hän haluaa pitää seurassa.

”Tosin tarvitsee peliaikaa. Hän pelasi kaksi tai kolme ottelua Carabao Cupissa ja oli todella hyvä, varsinkin Leicester-ottelussa, Guardiola sanoi.

”Hänellä ei ole täällä tarpeeksi peliminuutteja tarjolla, joten etsimme oikeaa ratkaisua. Hän on uskomaton pelaaja ja hänelle on tärkeää löytää joukkue missä hän pääsee pelaamaan säännöllisesti.

”Sama asia Mangalan kanssa. Hän on auttanut meitä paljon tällä kaudella. Minulla ei ole epäilyksiä hänen ominaisuuksistaan, hän on huippupuolustaja. Kun päätimme hankkia Laporten, se johtui siitä, että hän lisää pallollista pelaamistamme, mutta emme voi unohtaa kuinka tärkeä pelaaja Mangala on meille. Hän on auttanut meitä paljon, etenkin silloin, kun Vincent Kompany ja John Stones olivat sivussa.