Advertisement

Liverpool hyväksynyt Coutinhosta tehdyn tarjouksen

Pitkään velloneet huhupuheet Philippe Coutinhon siirrosta Barcelonaan ollaan vihdoin saamassa päätökseen, kun Liverpool hyväksyi katalonialaisseuran tarjouksen lauantai-iltana. Barcelonan tekemä 146 miljoonan punnan tarjous oli vihdoin riittävä Liverpoolille, joka antoi Coutinholle luvan neuvotella Barcelonan kanssa henkilökohtaisen sopimuksen ehdoista.

Coutinho on tehnyt erittäin selväksi halunsa siirtyä Barcelonaan ja seura on tarjoamassa brasilialaiselle keskikenttäpelaajalle viiden ja puolen vuoden mittaista sopimusta Nou Campille. 25-vuotiaan Coutinhon on seuraavaksi määrä käydä Barcelonan lääkärintarkastuksissa ennen siirron lopullista vahvistamista.

Coutinhon siirtymistä pois Valioliigasta on pidetty monien Valioliiga-asiantuntijoiden puolelta erittäin ikävänä asiana sarjalle. Samaa se on varmasti myös Liverpoolille, joka on tietojen mukaan hankkimassa Thomas Lemaria brasilialaisen korvaajaksi Monacosta.

Täysin varmaa Lemarin siirto Anfieldille ei ole, sillä Monacon varapresidentti Vadim Vasilyev kertoi, ettei Monaco halua lähtökohtaisesti päästää pelaajaansa pois tammikuussa.

”Koskaan ei voi sanoa ei koskaan, mutta tammikuu ei ole ajankohta jolloin harkitsemme pelaajiemme myymistä”, Vasilyev kertoi Sky Sports Newsille.

Liverpool luultavasti tekee Lemarista kuitenkin tarjouksen, josta Monaco ei voi kieltäytyä. Coutinhon lähtö jättää liian ison raon Liverpoolin keskikentälle, joka sen on ehdottomasti kyettävä paikkaamaan vielä tammikuun siirtoikkunan aikana.