Advertisement

Liverpool-legendalta vuolaita kehuja Chelsean supertähdelle – ”selkeästi Valioliigan paras kymppipaikan pelaaja”

Entinen Liverpool-puolustaja Jamie Carragher uskoo Chelsean tähtihyökkääjä Eden Hazardin olevan Valioliigan tämän hetken paras kymppipaikan pelaaja.

Hazard on pelannut vakuuttavasti siitä lähtien, kun palasi Antonio Conten valmentaman Chelsean vahvuuteen loukkaantumisen jälkeen. Hazard oli viime viikonlopun West Bromwich-ottelussa näkyvästi esillä viimeistellen kaksi maalia Chelsean 4-0 -voittoon päätyyneessä kamppailussa. Belgialainen on tehnyt tällä kaudella viisi maalia, ja antanut neljä maaliinjohtanutta syöttöä kaikki kilpailut mukaan lukien.

Carragherin mielestä belgialainen, joka valittiin vuoden 2015 Valioliigan parhaaksi pelaajaksi on nykyisessä pelikunnossaan täysin ylivertainen pelaaja muihin verrattuna, jotka pelaavat samassa roolissa hänen kanssaan tämän kauden Valioliigassa.

– Chelsea on muuttunut nyt, Hazard pelaa kuin hyökkääjä, Carragher toteaa.

– Hän kadotti hetkeksi parhaan pelivireensä hänen loukkaantumisensa vuoksi. Mielestäni Hazard oli myös viime kaudella vuoden paras pelaaja, mutta lopulta N’Golo Kante voitti palkinnon. Ajattelin, että palkinnon olisi pitänyt mennä hänelle (Hazard).

– Jos mietin kaikkia Valioliigan kymppipaikan pelaajia, kuten Mesut Özil, Alexis Sanchez, Christian Eriksen, Dele Alli ja Philippe Coutinho, mielestäni Hazard on silti selkeästi pelaaja numero yksi tuolle pelipaikalle.

– Luulen, että hän on absoluuttinen supertähti. Hän oli loistava Manchester Unitedia vastaan, ja loistava myös West Bromwichia vastaan, jossa hän myös teki kaksi maalia.