Advertisement

Liverpool voi olla vaarassa menettää managerinsa Jürgen Klopp kilpailijalle

Liverpoolin entinen toimitusjohtaja Christian Purslow kertoo Liverpoolin olevan vaarassa menettää managerinsa Jürgen Kloppin kilpailijalle, jos he eivät pysty vastaamaan managerinsa kunnianhimoon. Purslow kertoi kommenttinsa sen jälkeen, kun Liverpool oli joutunut luovuttamaan taistelunsa ja päästämään seuran tähtipelaajan Philippe Coutinhon Barcelonaan.

Seura on hyvin suurella todennäköisyydellä menettämässä kesällä myös toisen keskikenttäpelaajansa Emre Canin italialaiseen suurseuraan Juventukseen. Mikäli seura jatkaa parhaista pelaajista luopumista, se voi Purslow`n mukaan vaikuttaa myös Kloppin tilanteeseen.

”Manchester United tekee ostoksensa Harrodsilla”, Purslow kertoi.

”Liverpoolin täytyy alkaa tehdä ostoksensa myös Harrodsilla ennemmin, kuin myydä parhaita pelaajiaan pois.”

”Uskon todella Kloppin olevan A-luokan manageri. Hän on jonkin Liverpoolia suuremman seuran seuraava manageri, ellei seura pysty vastaamaan hänen kunnianhimoonsa.”

”Ei ole mitään suurta kuutta joukkuetta. Se on kolme ja kolme. Mielestäni Manchester City, Manchester United ja Chelsea ovat karkaamassa Liverpoolilta, Arsenalilta ja Tottenhamilta puhtaasti taloudellisista syistä.”

Liverpool on pelannut loistavasti ja sillä on tappiota sarjassa vasta kaksi. Se hankki loistavia pelaajia, joista viimeisin, Virgil Van Dijk, maksoi seuralle peräti 75 miljoonaa puntaa. Menetykset ovat kuitenkin olleet Liverpoolille suuria ja sen tulee paikata ne mahdollisimman pian, mikäli se aikoo haastaa etenkin Manchester Cityn tulevaisuudessa.