Advertisement

Manchester City murskasi Arsenalin Carabao Cupin finaalissa

Manchester City näytti minkälainen on Valioliigan absoluuttisen huippujoukkueen ja hyvän joukkueen ero tänä päivänä. Carabao Cupin finaalissa joukkue sai vastaansa Arsenalin ja hyvin nopeasti kävi selväksi, ettei Arsenalilla ole mitään asiaa pokaalin nostoon tällä kaudella kotimaan kentillä.

City meni ottelussa 0-1 johtoon ottelun 18. peliminuutilla Sergio Agüeron maalilla. Argentiinalainen on osunut nyt viidessä perättäisessä ottelussa Arsenalin verkkoon. Arsenalilla oli hyvä mahdollisuus ennen tuota maalia mennä 1-0 johtoon Pierre-Emerick Aubameyangin toimesta, mutta Claudio Bravo piti maalinsa puhtaana.

Toisella puoliajalla City meni menojaan. 58. peliminuutilla Cityn kapteeni Vincent Kompany vei itse hankkimastaan kulmapotkusta joukkueensa jo 0-2 johtoon ja lopullinen niitti tuli 65. peliminuutilla. Maalintekijänä Cityn kolmannessa ja viimeisessä maalissa oli David Silva.

Rehellisesti sanottuna kentällä oli tänään vain yksi joukkue ja pokaali meni ehdottomasti sille, ketä sen ansaitsi. Pep Guardiolan ensimmäinen pokaali Cityssä tuli suvereenilla esityksellä, eikä paremmuudesta ollut mitään epäselvää. Arsenalin ei tänään pystynyt haastamaan Cityä tosissaan. Joukkue saa uuden mahdollisuuden viikon päästä torstaina Emiratesilla, kun joukkueet kohtaavat uudestaan Valioliigassa.

Arsenalin mahdollisuudet neljän joukkueen pääsemiseksi ovat huvenneet lähes olemattomiksi, mutta mikäli joukkue haluaa pitää minkäänlaisia toiveita nelostilasta yllä, sen on voitettava City kotikentällään torstaina. Tämän päivän esityksellä tuo ei tule tapahtumaan.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom