Advertisement

Manchester Cityn ero Tottenhamiin nyt ”Massiivinen” – Kertoo Pochettino

Tottenham jäi viikonlopun Valioliigakierroksella 1-1 kotitasapeliin ilman manageria pelaavaa West Bromwichia vastaan. Tulos oli joukkueen managerille Mauricio Pochettinolle suuri pettymys ja argentiinalainen myöntääkin mestaruuden voittamisen olevan nyt hyvin vaikeaa. Manchester Cityn voitettua oman ottelunsa Huddersfieldin vieraana, ero viidentenä majailevaan Tottenhamiin on nyt 13 pistettä.

Tottenhamin Harry Kane onnistui pitkästä aikaa maalinteossa myös Valioliigassa, mutta tasapeliä enempää ottelusta ei ollut kotijoukkueelle saatavissa. Wembley on ollut vaikea kotistadion Tottenhamille kuluvalla kaudella. Viime kaudella joukkue pelasi vielä White Hart Lanella, jossa se oli hyvin säälimätön sarjan heikompia joukkueita vastaan.

”Ero on tällä hetkellä 10 pistettä. Se on hyvin paljon Valioliigassa.” Pochettino kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa. Tuolloin City ei ollut vielä pelannut kierroksen omaa otteluaan, jonka jälkeen ero kasvoi 13 pisteeseen.

”Meidän täytyy vain keskittyä parantamaan ja pelaamaan tasaisemmin Wembleyllä. Meidän täytyy yrittää voittaa enemmän pelejä täällä, kuten teimme viime kaudella White Hart Lanella.”

Viikko sitten kokoonpanon ulkopuolelle Pohjois-Lontoon derbystä jäänyt Danny Rose ei mahtunut kokoonpanoon myöskään lauantain ottelussa. Rose itse kertoi olleensa vihainen, kun ei päässyt pelaamaan ”kauden tärkeimmässä ottelussa” Arsenalia vastaan.

Valioliiga jatkuu kuitenkin viikkokierroksella ja Tottenham kohtaa tiistai-iltana Leicesterin King Power Stadiumilla. Rose saanee mahdollisuuden palata kokoonpanoon Valioliigassa tuolloin.