Advertisement

ManU-hyökkääjän kuiva kausi jatkuu – ”Hän tarvitsee uuden kenkäsponsorin”

Manchester Unitedin kesän huippuhankinnan, Evertonista saapuneen Romelu Lukakun tehoton putki sai jatkoa eilisessä Valioliigan ottelussa Watfordia vastaan. United kyllä voitti Watfordin vieraissa lukemin 4-2, mutta kärjessä täydet 90 minuuttia uurastanut Lukaku ei maalinteossa onnistunut. Hän sai jopa tuhlattua yhden varmalta näyttäneen maalipaikan.

Lukaku aloitti kauden hurjaan tahtiin, tehden ensimmäisissä kymmenessä pelissään Unitedin paidassa peräti 11 maalia, jääden vain kerran ilman täysosumaa. Seuraavissa 11 ottelussa hän on puolestaan tehnyt vain yhden maalin. Tehottomuus alkoi lokakuun maaottelutauolla, mutta mitään selkeää syytä maaotteluista on hankala löytää.

Unitedin manageri José Mourinho vitsaili eilisen ottelun jälkeen, että Lukakun pitäisi löytää itselleen uusi kenkäsponsori, niin maaleja alkaisi jälleen syntyä. Lukaku on tällä hetkellä ilman kenkäsponsoria. Eilen hän vaikutti pelaavan Niken mustilla kengillä, joista oli valkoinen logo väritetty yli.

Lukakun eiliset nappulakengät. Kuva: Alloverpress.fi

”Luulen, että hän tarvitsee ison sopimuksen ison kenkävalmistajan kanssa koska tällä hetkellä hänellä ei ole sopimusta”, Mourinho laukoi Sky Sportsin mukaan. ”Hän pelaa mustissa kengissä. Luulen, että hän tarvitsee brändin joka antaa hänelle oikeat kengät ja kunnon rahat että hän alkaa taas tehdä maaleja. Hänen sopimuksensa päättyi ja nyt hän odottaa uutta sopimusta.”

Mourinho puhui kuitenkin myös vakavasti Lukakun tilanteesta. Hänen mukaansa belgialaisen ei tarvitse ottaa paineita maalittomuudestaan, kunhan hän jatkaa vahvaa työntekoa kuten tähänkin asti.

”Vitsailusta huolimatta hän työskentelee hämmästyttävän hyvin joukkueen vuoksi. En syyttäisi ikinä hänen kaltaistaan pelaajaa helpon maalipaikan missaamisesta”, Mourinho jatkoi. ”Minun kanssani hän tietää, ettei hänellä ole paineita. Hän on loistava ammattilainen ja loistava kollega. En voisi olla tyytyväisempi häneen.”