Advertisement

Mourinho katkaisi lähtöhuhuilta siivet – ”täyttä roskaa”

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho tykitti alas huhut siitä, että hän olisi jättämässä Manchester Unitedin kuluvan kauden jälkeen.

Mourinholla on kolmivuotisen sopimuksensa toinen kausi menossa. Portugalilaisluotsi korvasi hollantilaismanageri Louis van Gaalin Unitedin valmentajana toukokuussa 2016.

Aiemmin torstaina Daily Mail arvioi Mourinhon olevan onneton nykyisessä työssään ja valmis lähtemään seurasta.

Mourinho lyttäsi kuitenkin myöhemmin torstaina lehdistötilaisuudessa huhut, joiden mukaan hän olisi lähdössä Unitedin päävalmentajan paikalta.

”Ne puheet ovat täyttä roskaa. Unitedin johto päättää näistä asioista. Olen täällä ensi kaudella ja olen täällä vielä ensi kauden jälkeenkin. Lähden Unitedista silloin kun seurajohto haluaa minun lähtevän, Mourinho jyrähti lehdistötilaisuudessaan.

Mourinhoa loukkasi erityisesti yksi asia josta häntä on syytetty.

”Pahinta mitä voi tehdä on epäillä ammattitaitoani tai omistautumistani tälle seuralle, työlleni, pelaajilleni ja kaikelle työhöni kuuluvalle asialle.

Hän myös kuittaili managerikollegoilleen, erityisesti Jurgen Klopille ja Antonio Contelle jotka heiluvat kentänlaidalla pelistä toiseen.

”En käyttäydy kuin klovni sivurajalla. Sekö tarkoittaa minun menettäneen intohimoni? Mourinho sanoi.

Mourinholle toinen kausi hänen valmentamassaan seurassaan on yleensä päättynyt mestaruuteen. Hän on nimittäin voittanut Chelseassa, Interissä sekä Real Madridissa mestaruuden juuri toisella kaudellaan.

Manchester United nähdään tositoimissa seuraavan kerran perjantaina, jolloin se pelaa Englannin perinteikkäässä FA cupissa kotiottelun Mestaruussarjan Derbyä vastaan.