Advertisement

Mourinho toppuutteli Zlatanin loukkaantumishuhuja – ”Zlatan ei ole loukkaantunut”

Jose Mourinho kertoi lehdistölle, että Manchester Unitedin ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic kärsii edelleen vakavan polvivammansa vaikutuksista.

Paluun pelikentille marraskuussa tehnyt ruotsalainen oli sivussa joukkueensa kokoonpanosta viime viikonlopun Arsenal-ottelusta. Häntä ei myöskään nähdä Mestarien liigan tiistai-illan kamppailussa CSKA Moskovaa vastaan.

Zlatanin toistuvat poissaolot kokoonpanosta aiheutti jo spekulaatiot siitä, onko ruotsalaisen loukkaantuminen uusiutunut, Mourinho kuitenkin kertoi, ettei näin ole käynyt ja hyökkääjän odotetaan palaavan kokoonpanoon tulevan viikonlopun kärkiottelussa Manchester Cityä vastaan.

– Zlatan ei ole loukkaantunut. Aika ajoin hän tarvitsee erittäin kovaa työtä lihasalueelle, joka tukee sitä polvea, jossa oli ongelma, Mourinho kertoi.

– Kovan työnteon jakson aikana tulee väsymys. Tehdessään töitä todella kovaa tietyn ajan, hän ei voi pelata niinä päivinä, joten päätimme toimia näin.

– Hän tekee nyt töitä punttisalin ja kentän välillä. Hän on sivussa huomenna, mutta tilanne palautuu normaaliksi CSKA -ottelun jälkeen.

Mourinhon mukaan myös keskikenttäpelaaja Nemanja Matic on poissa Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksen kamppailusta.

– Meillä on ongelmia, meillä on loukkaantumisia. Matic on loukkaantunut, ja kun sanon hänen olevan loukkaantunut, hän on loukkaantunut.

Matic kärsi loukkaantumisen viikko sitten ottelussa Watfordia vastaan, miehen oletettiin olevan sivussa viime viikonlopun Arsenal -ottelusta, mutta serbialainen pystyi kuin pystyikin pelaamaan. Matic palannee Zlatanin tavoin kokoonpanoon myös tulevana viikonloppuna.