Advertisement

Mourinho vastaa Paul Scholesin Manchester Unitediin kohdistamaan kritiikkiin

Manchester Unitedin entinen pelaaja Paul Scholes on antanut julkisuuteen negatiivisia kommentteja koskien Manchester Unitedia. Ex-pelaaja kertoi sekä seuran pelaajien että managerin alisuorittavan tällä hetkellä pahasti. Scholes oli erityisen huolestunut joukkueen tähtipelaaja Paul Pogban nykykunnosta sekä asenteesta kentällä.

Unitedin manageri Jose Mourinho vastasi Scholesin kritiikkiin 0-2 voittoon päättyneen Everton-ottelun jälkeen.

”Mielestäni ainoa asia, mitä Paul Scholes tekee, on kritisointi. En usko hänen kommentoivan asioita, vaan kritisoivan, jotka ovat täysin eri asioita. Kaikkien meidän ei tarvitse olla uskomattomia pelaajia, kuten hän oli”, portugalilainen kommentoi.

”Hän oli uskomaton pelaaja. Se ei tarkoita sitä, että meidän kaikkien tarvitsee olla uskomattomia. Paul Pogba yrittää tehdä parhaansa jokaisessa ottelussa. Toisinaan hän pelaa todella hyvin, toisinaan hän pelaa hyvin ja toisinaan ei niin hyvin.”

”Ei ole Pogban syy, että hän tienaa enemmän rahaa kuin Scholes tienasi. Se ei ole Pogban syy, sillä jalkapallo on vain sellaista nykyisin.”

”Mikäli Scholes päättää jonain päivänä tulla manageriksi, toivon hänen olevan edes 25-prosenttisesti yhtä menestynyt kuin minä. 50 prosenttia tarkoittaisi 12½ pokaalia ja 25 % olisi noin kuusi pokaalia. Hän olisi 25 prosentista hyvin tyytyväinen.”