Advertisement

Mourinhon mukaan Bristol City oli onnekas edetessään välieriin Carabao-Cupissa

Bristol City näytti eilen syyn, miksi jalkapalloa pidetään maailmanlaajuisesti yhtenä hienoimmista urheilulajeista. Mestaruussarjassa pelaava joukkue tiputti Valioliigajättiläisen Manchester Unitedin Carabao-Cupista ja eteni turnauksen välieriin. Bristolille ei ennakkoon annettu Unitedia vastaan juurikaan mahdollisuuksia, sillä manchesterilaisjoukkueen kokoonpanossa pelasi liuta seuran ykköstähtiä Paul Pogban johdolla.

Unitedin manageri Jose Mourinho kertoi Bristolin olleen onnekkaan ottelussa, mutta totesi samalla Bristolin välieräpaikan osoittavan jalkapallon kauneuden.

”He olivat hieman onnekkaita, mutta he taistelivat todella kovasti onnensa eteen. Jokainen odotti meidän maaliamme, joten he olivat onnekkaita. Lauoimme tolppaan kahdesti”, Mourinho kertoi ottelun jälkeen.

”He pelasivat nerokkaasti ja taistelivat, kuin se olisi ollut heidän elämänsä tärkein ottelu. Ja varmasti se olikin. Jalkapallolle tämä oli kaunis päivä.”

”Haluan onnitella heitä. En halua sanoa heidän olevan onnekkaita ja tehdä siitä pääasiaa. Pääasia oli se, että he voittivat ottelun ja taistelivat kovasti saavuttaakseen voiton.”

Manhester United hävisi ottelun maalein 2-1. Bristol meni ottelussa 1-0 johtoon. United tasoitti Zlatan Ibrahimovicin maalilla vain seitsemän minuuttia Bristolin avausosumasta. Kotijoukkueen voittomaali syntyi lisäajalla, jonka jälkeen joukkueen manageri Lee Johnson nähtiin juhlivan rajusti pallopojan kanssa jatkopaikkaa.