Advertisement

Moyes: Adrian on ykkösvaihtoehtoni – Miten käy Englannin maajoukkuevahdin?

Englannin maajoukkueen maalivahti Joe Hart on menettänyt ykkösvahdin paikkansa West Hamissa. David Moyes antoi haastattelun, jossa kertoi Adrianin olevan jatkossa hänen ykkösvaihtoehtonsa maalivahdiksi.

Hart siirtyi kesällä Manchester Citystä lontoolaisseura West Hamin riveihin vuoden mittaisella lainasopimuksella. Hart torjui West Hamin 14 ensimmäisessä valioliigaottelussa, mutta on sittemmin menettänyt pelipaikkansa espanjalaisvahti Adrianille.

Englannin maajoukkuevahti ei ollut pelikelpoinen 3.joulukuuta, kun West Ham kohtasi Hartin pelioikeudet omistavan Cityn. Adrian käytti tuolloin näytönpaikkansa hyödykseen ja sai jatkaa maalilla myös viime viikonlopun kotiottelussa Chelseaa vastaan, jossa Adrianin torjui komeasti nollapelin.

Moyes sanoi Adrianin jatkavan maalilla keskiviikkona, kun West Ham isännöi Lontoon paikallisottelussa Arsenalia.

Skottivalmentaja, joka korvasi Slaven Bilicin marraskuussa Hammersin peräsimessä vaatii kuitenkin Hartia pysymään seurassa kauden loppuun asti.

– Minun täytyy kertoa teille, että hän tulee varmasti pelaamaan vielä paljon pelejä loppukauden aikana, Moyes sanoi.

– Joe on täällä, enkä usko hänen sopimuksensa antavan hänen palata Cityyn milloin tahansa. Hartille ja Adrianille on luvassa paljon pelejä loppukaudella. Olen onnekas, että minulla on kaksi hyvää maalivahtia käytettävissäni, mutta juuri nyt Adrian on numero yksi.

– Minun tehtäväni on valita West Hamin joukkue, ei Englannin maajoukkuetta. Gareth Southgate on erittäin hyvä valmentaja ja tietää kyllä mitä hän haluaa.

Viikonloppuna London Stadiumilla Chelsean kaataneella West Hamilla on keskiviikkona jälleen mahdollisuus uuteen urotekoon, kun Arsenal saapuu samaiselle stadionille Moyesin vieraaksi.