Moyesin West Hamille ensimmäinen piste skottivalmentajan alaisuudessa

West Ham pelasi perjantaina kotiottelussa Leicesteriä vastaan 1-1. Tasapeli oli samalla uuden managerin David Moyesin ensimmäinen piste joukkueen valmentajana. Ottelun jälkeen manageri kehui tunnelmaa uudella kotistadionillaan, joka hänen mukaansa vetää vertoja jopa Upton Parkin maagiselle tunnelmalle. Itse ottelussa vierasjoukkue meni kahdeksan minuutin kohdalla johtoon Marc Albrightonin maalilla, mutta Cheikhou Kouyate toi kotijoukkueen tasoihin 45. minuutin kohdalla.

Moyes kiittää kotijoukkueen kannattajia, jotka olivat joukkueen tukena ottelussa Leicesteriä vastaan. Kannattajat ovat jo jonkin aikaa kritisoineet pelaajien suorituksia kentällä eikä tunnelma London Stadiumilla ole ollut kovin hyvä. Eilisessä ottelussa tämä asia oli kuitenkin muuttunut.

”Olimme hieman epäonnekkaita joutuessamme tappiolle. Osoitimme kuitenkin luonnetta. Olisimme voineet laittaa pään pensaaseen, mutta sen sijaan jatkoimme yrittämistä.” Moyes kertoo ottelun jälkeen.

”Emme pelanneet ensimmäisellä puoliajalla aivan niin hyvin kuin osaamme, mutta tasoituksemme oli perusteltu. Toinen puoliaika oli meiltä paljon parempi. Katsojat auttoivat meitä. Ottelussa oli yksi kymmenminuuttinen, jolloin katsojat olivat todella joukkueen takana. Ja he todella tarvitsivat sitä.” Moyes jakaa kehuja kannattajille.

”Pelaajat tekivät todella paljon töitä ja ansaitsivat taputuksia. Kun jouduimme tappiolle, yleisö ei buuannut. He tiesivät, että emme ansainneet sitä. He pysyivät tukenamme.”