Advertisement

Nyt se on varmaa! – Wenger ei myy tähtikaksikkoaan tammikuussa

Kesällä, ja etenkin nyt syksyllä on liikkunut paljon huhuja Arsenal-duon Alexis Sanchezin ja Mesut Özilin ympärillä. Öziliä on viety mm. Manchester Unitediin ja FC Barcelonaan, ja Sanchezia milloin minnekkin.

Kummankin pelaajan sopimus loppuu ensi kesänä, eikä kumpikaan pelaajista tunnu haluavan jatkaa sopimusta Arsenalin kanssa. Tammikuussa aukeava siirtoikkuna on siis enää ainut mahdollisuus, jonka aikana Arsenal voisi pelaajista siirtokorvaukset saada.

Arsenalin manageri Arsene Wenger on kuitenkin tänään antamassaan haastattelussaan katkaissut siivet kaikilta huhuilta, ja vakuuttaa, ettei kumpikaan supertähdistä lähde Arsenalista tammikuussa.

Wengeriltä kysyttiin mm, että onko Alexis ja Mesut Arsenalissa vielä 1.2.2018? Entä ensi kaudella?

– Kyllä, tietysti he ovat helmikuussa joukkueessamme. Ensi kaudesta en voi sanoa mitään, sillä en ole joka siitä päättää. Pelaajilla on myös osansa tässä päätöksessä. Jos se olisi minun päätettävissä niin ehdottomasti olisivat joukkueessa.

Onko nyt kokonaan suljettu pois mahdollisuus, että he lähtisivät tammikuussa?

– Kyllä. He pysyvät kauden loppuun asti ja se on päätös, joka tehtiin kauden alussa. Ellei nyt jotain aivan uskomatonta tapahdu, en näe, miksi se muuttuisi. He pelaavat sopimuksensa viimeistä vuotta. Jäävätkö he tänne vielä pidemmäksi aikaa? Siihen en osaa vastata tänään, koska en tiedä. Heillä on sopimus kauden loppuun asti.