Advertisement

Otamendille pitkä jatkosopimus

Manchester Cityn argentiinalainen keskuspuolustaja Nicolás Otamendi on allekirjoittanut seuran kanssa neljän vuoden jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää Otamendin Cityssä kesään 2022 asti. Manchester City tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Otamendin edellinen sopimus olisi päättynyt vuonna 2020.

Kun vierellä niin John Stones kuin joukkueen kapteeni Vincent Kompanykin on kärsinyt loukkaantumisista, on Otamendi ollut yksi pysyvä asia manageri Pep Guardiolan keskuspuolustuksessa tällä kaudella. Hän on ollut avauskokoonpanossa yhtä lukuun ottamatta kaikissa Cityn Valioliiga-otteluissa tällä kaudella. Muista peleistä hän on huilannut ainoastaan liigacupin ottelut sekä Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisen ottelun, jota ennen City oli jo varmistanut lohkovoiton. Otamendi on ollut vaarallinen hyökkäyspäässä tällä kaudella, viimeistellen jo viisi maalia.

”Olen nauttinut ajastani Cityssä ensimmäisestä päivästä alkaen ja olen hyvin iloinen voidessani pidentää aikaani täällä vielä parilla vuodella”, Otamendi kommentoi sopimustaan tuoreeltaan. ”Ainoa tavoitteeni on auttaa joukkuetta ja antaa kaikkeni tälle seuralle. Opin joka päivä uutta Pepin alaisuudessa. Nautin jalkapallosta ja tunnen voivani vielä kehittyä pelaajana.”

29-vuotias Otamendi siirtyi Cityyn Valenciasta kesällä 2015 ja on ehtinyt edustaa joukkuetta jo 120 ottelussa. City voitti hänen ensimmäisellä kaudellaan liigacupin. Tällä kaudella saavutuslistaan lisätään suurella todennäköisyydellä ainakin Valioliigan mestaruus. Otamendilta riitti kauniita sanoja myös Manchesterille kaupunkina.

”Olen perheellinen mies joka nauttii kotona olemisesta ja rakastan Manchesterissa asumista. Siihen jää ikään kuin koukkuun. Se on erittäin kaunis kaupunki ja olen todella onnellinen täällä.”