Advertisement

Özil tyytyväinen derbyn voiton jälkeen

Arsenal voitti kauden ensimmäisen Pohjois-Lontoon derbyn maalein 2-0. Arsenalin maaleista vastasivat loukkaantumista pelikentille palannut Shkodran Mustafi sekä paljon kritiikkiä alkukaudesta saanut Alexis Sanchez. Ottelussa myös loistavasti pelannut pelintekijä Mesut Özil kertoi ottelun jälkeen olevansa tyytyväinen joukkueensa voittoon paikallisvastustajasta.

”Tänään aikomuksemme oli tehdä kaikkemme ottelussa ja loppujen lopuksi voitimme. Olemme todella iloisia.” Özil kertoi ottelun jälkeen Sky Sportsin haastattelussa.

”Meillä on paljon laatua joukkueessa. Lacazette ja Alexis ovat aina vaarallisia. Tänään etenkin Alexisin maalissa hän näytti todellisen taitonsa ja olen hyvin iloinen hänen puolestaan.”

”Me olemme iloisia ja fanit ovat iloisia.” Özil jatkaa.

Sanchezin tavoin myös Öziliä on kritisoitu tällä kaudella hänen otteistaan etenkin puolustussuuntaan. Ennen illan ottelua saksalaisella oli kuitenkin eniten spurtteja kaikista Valioliigan pelaajista kuluvalla kaudella, yhteensä 82 kappaletta. Özil on ollut sivussa kahdesta Valioliigakamppailusta. Tilasto ei suoranaisesti kerro mitään kovin ihmeellistä. Tilasto kuitenkin kertoo, ettei pelaajaa voida kuitenkaan laiskana pitää. Vaikka suurin osa sprinteistä luultavasti onkin hyökkäyssuuntaan, hän on lähtökohtaisesti manageri Arsene Wengerin papereissa puhtaasti hyökkäyspään pelaaja.

Ottelussa voittomaalin tehnyt Özilin maanmies Mustafi oli ottelun jälkeen tyytyväinen. Mustafin maali oli lievästi paitsio, mutta tuo jäi ottelun linjatuomareilta näkemättä.

”Olen hyvin iloinen, että he eivät viheltäneet tilannetta. Minulla kävi niin kerran Chelseaa vastaan. Tällä kertaa kuitenkin selvisin siitä.” Mustafi kertoi helpottuneena.