Advertisement

Paul Clementin työpaikka toistaiseksi turvassa

Valioliigassa on toistaiseksi nähty viidet potkut vaikkei marraskuu ole vielä edes päättynyt. Crystal Palace, Leicester, Everton, West Ham ja viimeisimpänä West Bromwich ovat kaikki tulleet päätökseen vaihtaa seuran manageria. Swansean on huhuttu jo jonkin aikaa miettivän samaa. Seuran johto on kuitenkin ilmoittanut managerin Paul Clementin työn olevan turvassa toistaiseksi.

Swansea on valahtanut sarjassa toiseksi viimeiselle sijalla ja sillä on kahdeksan pistettä pelaamastaan 12 ottelusta. Seuran toinen omistaja Steven Kaplan matkusti Yhdysvalloista saarivaltioon viiden päivän matkalle. Tuona aikana hän kävi keskusteluita myös Clementin kanssa seuran tilanteesta mukavassa hengessä. Keskusteluissa käytiin Sky Sports Newsin tietojen mukaan myös tammikuun hankintoja, joissa Clementillä on suuri rooli.

Omistajat tiedostavat Clementin tehneen viime kaudella hyvää jälkeä seurassa ja uskovat englantilaisen olevan oikea mies kääntämään seuran kurssin myös kuluvalla kaudella. Clementin tehtäviä hieman vaikeuttaa Chelseasta lainalla olevan Tammy Abrahamin loukkaantuminen. Nuorukainen on tehnyt Swansealle kuluvalla kaudella neljä maalia. Näillä maaleilla hän on myös seuransa paras maalintekijä tällä hetkellä.

Abrahamin loukkaantui ottelussa Burnleyä vastaan. Hänet tutkitaan tarkemmin maanantai-iltana ja tiistaina seura kertoo tarkemmin lainapelaajan tilanteesta. Swansean kohtaa Valioliigassa lauantaina Bournemouthin ja seuraavalla viikolla se matkustaa Stamford Bridgelle Chelsean vieraaksi.