Advertisement

Paul Pogbalta suoraa puhetta – ”lopettaisin jalkapallon pelaamisen mikäli en uskoisi mestaruuteen”

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba palasi joukkueen kokoonpanoon kahden kuukauden loukkaantumisen jälkeen viikonlopun Newcastle-ottelussa. Pogba loukkaantui syyskuussa pelatussa Mestarien liigan ottelussa Baselia vastaan.

United ei ole ollut parhaimmillaan Pogban poissa ollessa, mutta paluu pelikentille auttoi joukkueen jälleen suvereeniin 4-1 -voittoon Newcastlesta lauantaina. Pogba viimeisteli ottelussa yhden maalin ja antoi yhden maaliinjohtaneen syötön.

Kotivoitto auttoi Unitedia pitämään piste-eron samana sarjakärki Manchester Cityyn, joilla on kahdeksan pisteen etumatka naapuriseuraansa.

Siitä huolimatta, että City on näyttänyt alkukaudella aika ajoin pysäyttämättömältä, Pogba on kieltäytynyt lyttäämästä joukkueen mestaruus mahdollisuuksia todeten, että hän lopettaisi pelaamisen, jos hän ajattelisi mestaruuden jo ratkenneen.

– Kausi on hyvin pitkä, tietenkin uskon mestaruuteen, Pogba kertoi BBC Sportille, kun häneltä kysyttiin, onko ManUlla mahdollisuus voittaa vielä liigamestaruus tällä kaudella.

– Jos en uskoisi, että voimme edelleen voittaa liigan, minun olisi parempi lopettaa jalkapallon pelaaminen. Uskon joukkueeseen, jatkamme taistelua.

Pogban menestyksekäs paluu ei ollut ainoa hyvä uutinen lauantaina, sillä myös Romelu Lukaku sai pitkän maalittoman putkensa poikki. Lukaku oli tehnyt edellisen maalinsa Crystal Palacea vastaan 30. syyskuuta.

Ja vaikka Pogba oli tyytyväinen nähdessään hänen joukkuetoverinsa tekevän jälleen maalin, hän sanoi, että liigan ”parhaimman hyökkääjän” maalinteko kyvyistä ei ollut koskaan epäilystäkään.

– Palaan takaisin ja Romelu tekee jälleen maalin, pidän siitä, Pogba lisäsi.

– Meillä on paljon hyviä pelaajia, paljon lahjakkaita pelaajia. Meidän on luotettava toisiimme.

– Romelu on Valioliigan paras hyökkääjä. Tiedämme hänen laatunsa. Tiedämme kaiken. Emme ole huolissamme hänestä.