Pelaajat eivät ole syypäitä Basel tappioon – Kertoo joukkueen manageri

Manchester United koki jälleen Baselin vieraana kovia Mestarien liigassa. Kotijoukkue otti tärkeät pisteet viime hetken maalilla ja vei ottelun näin ollen 1-0 numeroin. Unitedin tappio tarkoittaa sitä, että se tarvitsee vähintään pisteen varmistaakseen jatkopaikkansa ja samalla lohkovoiton viimeiseltä kierrokselta TsSKA Moskovaa vastaan.

Joukkueen manageri Jose Mourinho ei syytä tappiosta pelaajiaan.

”Pelasimme joukkuetta vastaan, joka pelaa viidellä puolustajalla,” Mourinho kertoi ottelun jälkeen.

”Me yritimme pelata kolmella hyökkääjällä ja se toimikin hyvin ensimmäisellä puoliajalla. He eivät voineet meille mitään.”

”Emme tehneet maalia toisella puoliajalla luultavasti siitä syystä, että ajattelimme pisteen riittävän meille.”

”Luultavasti, koska emme tehneet maalia aiemmin, emme yrittäneet enää 75 – 80 minuutin jälkeen hakea maalia. Sillä tuolloin on aika ottaa peli kontrolliin. Lopulta kuitenkin päästimme maalin ottelun loppuhetkillä.”

”Minun on vaikea olla vihainen pelaajille. Heidän ensimmäisen puoliajan asenteensa oli hyvä. Se oli hyvää jalkapalloa,” Mourinho jatkaa.

Lohkon tilanne jää erittäin mielenkiintoiseksi viimeiselle kierrokselle. United johtaa lohkoa edelleen kolmen pisteen turvin ennen Baselia ja TsSKA Moskovaa. Sen viimeinen ottelu pelataan Old Traffordilla, mutta mikäli Moskova onnistuisi voittamaan ottelun, nousisi se tasapisteisiin Unitedin kanssa. Basel pelaa viimeisen kierroksen ottelun Benficaa vastaan, jolla ei ole toistaiseksi vielä yhtään voittoa kuluvan kauden Mestarien liigassa. On siis mahdollista, että kärkikolmikko olisi viimeisen kierroksen jälkeen kaikki tasapisteissä. Unitedilla on tässä toistaiseksi etu hyvän maalieronsa turvin.