Advertisement

Pep Guardiola kertoo ettei City tule ottamaan Wigania kevyesti illan ottelussa

Manchester City matkustaa tänään FA Cupin viidennellä kierroksella Wiganin vieraaksi. Wigan pelaa tällä hetkellä Ykkösliigassa ja tasoerot joukkueiden välillä ennakkoon ovat massiiviset. Vuonna 2013 Wigan kohtasi Manchester Cityn FA Cupin finaalissa Wembleyllä ja aiheutti kaikille todellisen shokin voittamalla ottelun 1-0 ja samalla koko kilpailun. Tuolloin Wigan pelasi vielä Valioliigassa, mutta putosi sarjaporrasta alaspäin vietettyään Valioliigassa yhtäjaksoisesti peräti kahdeksan kautta.

Myös seuraavalla kaudella Wigan kaatoi Cityn vastaavassa kilpailussa, tällä kertaa neljännesvälierissä. Manchester Cityn managerin Pep Guardiolan mukaan Wigan on otettava ehdottoman tosissaan myös tällä kaudella. Wigan on onnistunut pudottamaan kuluvan kauden FA Cupissa sekä Bournemouthin että West Hamin.

”He tulevat aloittamaan ottelun todella kovaa, sillä he pelaavat kovalla intensiteetillä. He ovat erittäin aggressiivisia ilman palloa ja meidän on oltava valmiita”, Guardiola kertoi ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

”Kun pelaamme kotona, tilanne on erilainen. Vaikeissa oloissa tammi- tai helmikuussa pelattavassa vierasottelussa Wiganin kaltaista joukkuetta vastaan mitä vain voi tapahtua yhdessä ottelussa. Wigan on todistanut sen jo Bournemouthia ja West Hamia vastaan. Pelaajia saatetaan ajaa ulos kentältä ja he voivat voittaa, ellemme ole valmiina.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom