Advertisement

Pochettino huolissaan tulevasta FA Cupin koitoksesta – ”en usko, että siellä voi pelata jalkapalloa”

Tottenham lunasti paikkansa FA Cupin neljännesvälieriin keskiviikkona, kun joukkue kaatoi Wembleyllä Kakkosliigan Newportin lukemin 2-0.

Neljännesvälierissä vastaan asettuu Ykkösliigassa pelaava Rochdale. Rochdale selvitti tiensä neljännesvälieriin Tottenhamin tavoin uusintaottelun kautta, jossa se kaatoi ”perunapellolla” pelatussa kotiottelussaan Millwallin lukemin 1-0.

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on huolissaan tulevasta koitoksesta Rochdalea vastaan. Huolenaiheet eivät johdu vastustajasta, vaan jo aiemmin mainitusta ”perunapellosta”.

https://twitter.com/JamesRhodes01/status/960949584297168897?ref_src=twcamp%5Eshare%7Ctwsrc%5Em5%7Ctwgr%5Eemail%7Ctwcon%5E7046%7Ctwterm%5E3

”Se ei ole pelikenttä, jolla on mahdollisuus pelata jalkapalloa, Pochettino sanoi.

”Luulen, että on suuri riski pelata tällaisella kentällä, jos kuvat stadionilta kertovat totuuden. Jos se on kuin kuvissa nähty, en usko, että siellä voi pelata jalkapalloa.

”Ei siksi, että me olemme Tottenham – minusta Rochdale ei myöskään voi pelata siellä. Kenttä on massiivinen riski myös heidän pelaajilleen. FA:n on mentävä paikalle ja tehtävä jalkapallon kannalta hyvä ratkaisu.

Rochdalen kaksi kotiottelua ennen Millwallin kohtaamista oli jouduttu siirtämään kentän ”uitua vedessä”. Huonoa kuntoa selittää myös sää, sekä se, että Rochdalen paikallinen rugby-joukkue Hornets pelaa ottelunsa samaisella stadionilla.

”Onko kukaan katsonut säätä edellisen 12 kuukauden ajalta? Täällä on satanut sinä aikana 289 päivänä, Rochdalen toimitusjohtaja Russ Green totesi.

Green sanoo, ettei Millwall-ottelun aikana ollut ”mitään pelko vammoista”, mutta myöntää, että seura harkitsee jopa nurmen vaihtamista.

”Emme vaaranna kenenkään uraa, enkä välitä siitä, onko kyseessä Tottenham-pelaaja tai Millwall-pelaaja? He ovat kaikki ammattilaisjalkapalloilijoita, Green sanoi.

Rochdalen ja Tottenhamin välinen FA Cupin neljännesvälieräottelu pelataan sunnuntaina 18. helmikuuta kello 18 alkaen Suomen aikaa.

Lähde: BBC Sport