Advertisement

Pochettino varoittaa Allia pitämään sormensa kurissa

Tottenhamilla on mahdollisuus varmistaa Mestarien liigan lohkovaiheen H-lohkon ykkössija tänään illalla, kun se kohtaa vieraskentällä Borussia Dortmundin. Tottenham johtaa lohkoa kolmen pisteen erolla ennen toisena olevaa Real Madridia. Koska Tottenham keräsi keskinäisistä otteluista enemmän pisteitä, voittaa se lohkon mikäli joukkueet päätyvät tasapisteisiin.

Ottelussa nähdään myös mielenkiintoinen kohtaaminen erään Tottenham-pelaajan sekä erotuomarin välillä. Ottelun tuomitsee ranskalainen Clément Turpin, joka oli tuomarina myös syyskuussa pelatussa MM-karsintaottelussa Englannin ja Slovakian välillä. Tuossa ottelussa kamerat kuvasivat Tottenhamin ja Englannin Dele Allia näyttämässä keskisormea Turpinin suuntaan. Alli sai kuitenkin uskoteltua näyttäneensä keskisormea Turpinin sijaan maajoukkuetoverilleen Kyle Walkerille, joten pidemmän pelikiellon sijaan hän selvisi yhden ottelun maajoukkuehuililla.

Turpin tuskin kantaa tilanteesta sen kummempia kaunoja Allia kohtaan, mutta Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino aikoo kuultuaan tästä yhteydestä silti kehottaa pelaajaansa olemaan varovainen.

”Kiitos kun kerroit minulle, koska en tiennyt että hän on sama tuomari. On tärkeää olla tietoinen. Käsken Delen olemaan varovainen jos hän pelaa. Se on aina tärkeää”, Pochettino kommentoi The Daily Telegraphin mukaan. ”Tuomari jatkaa elämäänsä enkä usko että hänellä on mielessä rangaista häntä siitä tilanteesta. Mutta näistä on aina hyvä tietää. Minä kerron Delelle.”

Alli on pelannut vasta yhden ottelun Mestarien liigassa tällä kaudella, koska hän oli kolme ensimmäistä pelikiellossa saatuaan suoran punaisen kortin Tottenhamin viime kevään viimeisessä Eurooppa-liigan ottelussa KAA Gentiä vastaan. Hänen paluunsa ei olisi voinut paljon parempi olla Allin tehtyä kaksi maalia kun Tottenham voitti hallitsevan mestarin Real Madridin komeasti kotikentällään lukemin 3-1.