Pochettinon mielestä Rochdale ansaitsi uusintapelin Wembleyllä

Tottenham pelasi Rochdalen vieraana 2-2 tasapelin FA Cupissa. Rochdale meni ottelussa 45. minuutin kohdalla 1-0 johtoon, mutta Tottenham tuli tasoihin 59. minuutilla uuden hankinnan Lucas Mouran maalilla. Harry Kane vei vierailijat 1-2 johtoon rangaistuspotkusta 88. minuutilla. Kotijoukkue ei tästä lamaantunut, vaan nousi lisäajalla tasapeliin Steve Davisin maalilla.

Ottelun jälkeen Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino kehui vastustajaansa ja kertoi kotijoukkueen ansainneen mahdollisuuden päästä uusintaotteluun Tottenhamin kanssa. Tuo ottelu pelataan Wembleyllä keskiviikkona 28. päivä helmikuuta.

”Olen iloinen, koska ottelu oli erittäin hyvä ja kentän hyvä kunto auttoi tässä molempia joukkueita”, Pochettino kertoi ottelun jälkeen.

”Emme valita, sillä he ansaitsivat täysin mahdollisuutensa pelata Wembleyllä. Uskon meidän kaikkien ajatelleen Harryn maalin jälkeen, että voitimme tämän ottelun.”

”Hyvät uutiset ovat, että olemme yhä elossa vaikean päivän jälkeen. Meidän on mentävä eteenpäin. Meillä on uusi mahdollisuus päästä neljännesvälieriin.”

Myös Rochdalen manageri Keith Hill oli ymmärrettävästi iloisella tuulella ottelun jälkeen.

”Esityksemme myötä ansaitsimme vähintään uuden mahdollisuuden uusintaotteluun Wembleyllä.”

”Mielestäni ensimmäisen puoliaika oli meiltä mahtava.”