Advertisement

Potku-uhan alla oleva Hughesin mukaan WBA ottelu ei ole kriittinen

Stoken managerin Mark Hughesin on viime päivien aikana arveltu olevan seuraava Valioliigassa potkut saava valmentaja. The Guardian kirjoitti eilen, että Stoken hallitus olisi kokoontunut ja antanut Hughesille seuraavan ottelun aikaa pelastaa työpaikkansa. Manageri itse kertoi, ettei ole saanut seuralta minkäänlaista uhkavaatimusta.

Stoke kohtaa lauantaina kotikentällään West Bromwichin ja tuo ottelu ei Hughesin mukaan ratkaise hänen tulevaisuuttaan seurassa.

”En usko meidän olevan siinä tilanteessa vielä. Media on asettanut aikarajoja, mutta minun nähdäkseni niin ei ole tapahtunut vielä seuran käytävillä.”

”Olemme tilanteessa, jossa emme ole siellä missä ajattelimme olevamme. Me kaikki tiedostamme asian. Olisin kuitenkin enemmän huolissani ellen pystyisi uskomaan seuran olevan kykenevä ottamaan lisää pisteitä tästä eteenpäin.”

”Suurin osa kommenteista tulee ihmisiltä, jotka eivät edes vaivaudu katsomaan pelejämme. He liioittelevat ja kehittelevät asioita kuulopuheiden perusteella.”

Hughesin ja Stoken tulokset ovat viime aikoina olleet hyvin heikot. Kahdeksasta edellisestä ottelusta seura on onnistunut voittamaan vain yhden. Vaikka Hughes itse ei julkisuudessa myönnäkään potkujensa olevan kiinni seuraavasta ottelusta, niin kovin pitkään managerilla ei ole aikaa kurssin kääntämiseksi. Tammikuu lähestyy vääjäämättä ja tuolloin seuralla on mahdollisuus hankkia joukkueeseen vahvistuksia. Samalla se toimii myös hyvänä mahdollisuutena valmentajavaihdokselle seuroissa, joiden peli ei sillä hetkellä luista.