Advertisement

Pulis: Chadli joutunut maksamaan heikosta harjoituskaudesta

Nacer Chadlin toinen kausi West Bromwich Albionin kanssa on alkanut varsin heikosti. Oikeammin sanoen se ei ole lähtenyt oikeastaan vielä lainkaan käyntiin. Chadli istui kauden kolme ensimmäistä Valioliiga-peliä kokonaisuudessaan penkillä. Sitten belgialaislaituri sai maajoukkueen mukana ollessaan pienen loukkaantumisen joka piti muutamasta ottelusta sivussa. Chadli pääsi kahteen peliin avauskokoonpanoon ja teki maalinkin Leicesteriä vastaan, mutta on jälleen ollut kaksi viimeistä peliä vaihtopenkillä. Ainoan täyden ottelunsa hän pelasi elokuussa liigacupissa alasarjalaista Accrington Stanleya vastaan.

West Bromwichin manageri Tony Pulis sanoo, että Chadli on joutunut maksamaan harjoituskauden otteluiden jättämisestä väliin. Chadli jäi pois joukkueen harjoitusleiriltä Itävallasta siirtohalujen vuoksi. Siirto ei kuitenkaan koskaan toteutunut ja Chadli joutui palaamaan takaisin ruotuun.

”Puhuin Chadlin kanssa ja hän tuntee olevansa 60 prosentin kunnossa. Hän ei tunne kuntoaan sataprosenttiseksi ja sen ymmärtää hyvin”, Pulis sanoi Express and Starin mukaan. ”Häneltä jäi väliin harjoituskausi, hänellä oli kaikki spekulaatiot Swansea-siirrosta jotka vaikuttivat häneen ensimmäiset pari viikkoa. Kahdessa pelissä jossa hän pelasi hän ei tuntenut oloaan teräväksi. Juttelin hänelle ja hän tuntee olonsa hieman paremmaksi ja vahvemmaksi. Hän on tehnyt ylimääräistä työtä kuntovalmentajien kanssa.”

Pulisilla ei pian ole muuta vaihtoehtoa kuin peluuttaa Chadlia. WBA on Valioliigassa vasta sijalla 16 ja kannattajat ovat alkaneet kääntyä manageria vastaan. Chadli toisi joukkueen hyökkäyspäähän aivan erilaisen, juonikkaan vaihtoehdon.

Tony Pulis on vanhan liiton periaatteen mies. Hänen mielestään vain pelaamalla pääsee pelikuntoon. Hänen onnekseen Chadli on nyt saanut Belgian maajoukkueen mukana arvokasta peliaikaa. Chadli pelasi viimeisen viikon aikana Meksikoa vastaan 90 minuuttia ja Japania vastaan 84 minuuttia.

”En usko, että pelaajat tajuavat, että kaikessa on kyse pelien pelaamisesta”, Pulis selitti. ”Voit harjoitella niin kovaa kuin haluat, mutta sinun täytyy myös pelata. Sinun täytyy olla mukana niissä harjoituskauden peleissä saadaksesi itsesi kovan kauden vaatimalle tasolle.”