Advertisement

Pulis toivoo onnen kääntyvän

West Bromwich Albionin viimeinen ottelu ennen maaottelutaukoa päättyi lähes sydäntä särkevällä tavalla. West Brom johti ottelua Watfordia vastaan parhaimmillaan 2-0. Watford kuitenkin kavensi ja lopulta tuli nuoren brasilialaisen Richarlisonin maalilla tasoihin, kun erotuomarin antamaa lisäaikaa oli pelattu jo lähes viisi minuuttia.

Manageri Tony Pulis uskoo, että tuon tilanteen lisäksi tällä kaudella muutama muukin tiukka tilanne ja päätös on kääntynyt epäonnekkaasti heitä vastaan. West Bromwichissa ei kuitenkaan vaivuta tästä epätoivoon, vaan jatketaan työntekoa kurssin kääntämiseksi.

”Meillä ei ole ollut tuuria ja luulen että se johtaa takaisin kysymyksiin itse Valioliigasta. Täällä on niin pieni ero menestyksen ja epäonnistumisen välillä. Joskus se ero on hyväksesi, joskus sinua vastaan. Sinun ei auta kuin jatkaa samalla tavalla ja ennen kaikkea uskoa tekemiseesi niin toivottavasti asiat kääntyvät”, Pulis sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Tämä on maailman hienoin liiga koska tämä on maailman vaikein liiga. Tarvitset pienet asiat puolellesi ja nyt ne eivät ole olleet meidän puolellamme, vaikka se ei tarkoitakaan että emme olisi tehneet oikeita asioita kentällä.”

West Bromwich Albion saa maaottelutauon jälkeen heti tiukan testin, kun se matkustaa maanantaina Leicesterin vieraaksi. Toisaalta Leicester on hävinnyt kaksi edellistä kotiotteluaan Valioliigassa, mutta niissä ryöstöretkellä kävivät sarjan kärkipään Chelsea ja Liverpool.

”Maanantai-iltana odotan innolla, että pääsemme sinne pelaamaan arvatenkin hyvin kilpailuhenkisen pelin”, Pulis kommentoi. ”Heillä on joitain huippupelaajia joukkueessaan ja he voivat hyvänä päivänä voittaa kenet tahansa, kuten ovat todistaneet. Meidän täytyy varmistaa että valmistaudumme kunnolla ja keskitymme omaan tekemiseemme.”

Leicesteriä valmentaa Craig Shakespeare, entinen Claudio Ranierin apuvalmentaja, joka käänsi Ranierin potkujen jälkeen kurssin niin hyvin, että sai pysyvämmän sopimuksen. Pulis on tyytyväinen nähdessään englantilaisen managerin saavan mahdollisuuden.

”Englantilaisille managereille saattaa olla hyvin hankalaa saada Valioliigasta töitä, elleivät he itse nosta joukkuetta Mestaruussarjasta ylös. Se on fakta. Joten oli loistavaa, että Craig sai työn ja hän onkin pärjännyt hyvin. Jatkukoon se pitkään, maanantai-iltaa lukuun ottamatta!”