Advertisement

Puolustaja haluaa päättää uransa Stokessa

Stoken puolustaja Ryan Showcross haluaa päättää uransa seurassa, jossa on pelannut koko Valioliigauransa. Showcross oli Manchester Unitedissa kirjoilla kaudet 2006 – 2008, muttei pelannut seurassa minuuttiakaan. Kauden 2007 – 2008 Stokessa lainalla ollut pelaaja sai lainapestin jälkeen pysyvän sopimuksen nykyisessä seurassaan, jota on edustanut tuosta lähtien koko uransa ajan.

Erittäin kovaotteinen puolustaja tiedostaa kuitenkin, ettei jalkapallossa mikään ole varmaa.

”Koskaan ei voi sanoa ei koskaan. Saatan vaikka pudota kokoonpanosta ensi viikolla ja voi olla, etten pelaa enää peliäkään tässä seurassa”, Shawcross kertoi Sky Sports Newsille ennen Burnley-ottelua.

”Olen solminut seuran kanssa pitkän sopimuksen ja minulla on hyvät välit managerin ja puheenjohtajan kanssa. Haluaisin pelata koko urani loppuun tässä seurassa, mutta jalkapallo on vaikeaa ja koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu.”

Showcross haluaisi yltää seuran kanssa Euroopan kentille, mutta tiedostaa tehtävän olevan erittäin vaikea, elleivät sijoittajat panosta seuraan samalla tavalla kuin rikkaimpien seurojen sijoittajat tekevät.

”Ellei sinulla ole Sheikh Mansouria, on todella vaikea murtautua europelipaikoille.”

”Eurooppa-liiga olisi mahdollinen, mutta se edellyttäisi täydellistä kautta. Toivottavasti voimme joko tällä kaudella tai tulevaisuudessa saavuttaa tuon tavoitteen.”

Showcross on Stoken puolustuksen ehdoton johtohahmo tinkimättömällä asenteellaan. Hän on yksi Valioliigan pelätyimmistä vastustajista kovien otteidensa johdosta.