Advertisement

Real Madrid kiinnostunut Chelsean Courtoisista

Chelsean ykkösmaalivahdilla Thibaut Courtoisilla on vain 18 kuukautta jäljellä nykyisestä sopimuksestaan. Maalivahti on ollut haluton solmimaan Chelsean kanssa uutta jatkosopimusta, sillä belgialainen haikailee takaisin Espanjaan. Syynä espanjaikävälle on hänen lapsensa, jotka muuttivat Courtoisin ex-tyttöystävän kanssa takaisin Madridiin.

Real Madrid onkin tehnyt selväksi Courtoisin taustajoukoille olevansa kiinnostunut maalivahdista. Courtoisin mahdollinen siirto saattaa tapahtua jo tulevana kesänä, sillä tuolloin Chelsea saisi maalivahdistaan vielä tuntuvan siirtokorvauksen. Chelsea ei kuitenkaan haluaisi päästää belgialaista pois seurasta ja onkin valmis tarjoamaan pelaajalleen sopimusta, joka tekisi hänestä maailman parhaiten tienaavan maalivahdin.

Tällä hetkellä belgialainen tienaa Valioliigan huippupelaajan mittapuulla keskinkertaiset 100 000 puntaa viikossa. Courtousin taustajoukot ovat istuneet alas Chelsean kanssa neuvottelemaan sopimuksesta, mutta merkittävää edistystä asian suhteen ei ole toistaiseksi tapahtunut.

Chelsean on kerrottu olevan hyvin ymmärtäväinen maalivahtinsa vaikealle perhetilanteelle, jossa Courtois haluaa olla lähempänä lapsiaan.

Courtois on esittänyt hyviä otteita jälleen kuluvalla kaudella Valioliigassa. Hän on toistaiseksi pelannut jo 10 nollapeliä ja ollut hyvin tärkeä pelaaja lontoolaisten takalinjoilla.