Advertisement

Romelu Lukaku: ”Zlatan auttaa ManUa jahtaamaan Cityn kiinni”

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Romelu Lukaku uskoo, että Zlatan Ibrahimovicin paluu Old Traffordille auttaa joukkuetta tavoittelemaan sarjakärki Manchester Cityn kiinni. Lukaku on ollut varma nimi Manchester Unitedin avauskokoonpanossa alkukauden aikana, mutta Ibrahimovicin paluu tietää myös belgialaiskärjelle kovempaa kilpailua peliajasta.

Ibrahimovic ei ole pelannut ManUn paidassa sitten viime huhtikuun, jolloin hän loukkasi vakavasti polvensa Anderlechtia vastaan Eurooppa-liigan välierissä. Ruotsalaiskärjen sopimus seuran kanssa loppui viime kauden päätyttyä, mutta hän teki jatkosopimuksen elokuussa. Ibrahimovic valitsi jatkosopimuksen myötä käyttöönsä kymppipaidan, joka on ollut aikaisemmin seuran kaikkien aikojen maalintekijän Wayne Rooneyn käytössä.

Lukaku vakuuttaa nauttivansa ajatuksesta, että pelaisi yhdessä Ibrahimovicin kanssa. Alkukauden 11 Valioliigaottelussa seitsemän maalia viimeistellyt ja yhden syöttänyt belgialainen on luottavainen, että kaksikko voi yhdessä haastaa hurjaa tahtia osumia mättäneen sarjakärki Manchester Cityn maalitalkoissa.

”Se motivoi minua todella, koska hän on hyvä lisä kokoonpanoomme. Kun kohtaa meidän kaltaisia joukkueita, se on vaikeaa vastustajille. Ibrahimovicin paluu auttaa meitä jahtaamaan Manchester Cityn kiinni”, Lukaku kertoo Sky Sportsin haastattelussa.

Lukaku on pelannut tehojen puolesta vakuuttavan alkukauden sekä seurajoukkueessa että maajoukkueessa. Epäilijät kyseenalaistavat voimahyökkääjän kyvyt isompia seuroja vastaan. Kritiikki ei ole uutta Lukakulle ja hän uskoo, että saa runsaasti mahdollisuuksia hiljentää epäilijänsä tulevien kuukausien aikana.

”Kun tein sopimuksen, kaikilla oli kysymyksiä mielessään. Kun aloitin niin hyvin, se yllätti monet ihmiset”, Lukaku sanoo.

”Kausi on yhä nuori ja mitään ei ole ratkaistu. Voimme parantaa vielä paljon ja teemme takuulla niin”, hän toteaa.