Advertisement

Ronaldinho: Coutinho sopisi täydellisesti Barcelonaan

Liverpoolin brasilialainen keskikenttäpelaaja Philippe Coutinho oli yksi viime kesän siirtomarkkinoiden halutuimmista pelaajista, ja tulee sitä olemaan jälleen ensi kesänä.

FC Barcelonan entinen pallotaituri Ronaldinho on kertonut Sky Sportsille, että Philippe Coutinho sopisi täydellisesti Barcelonaan ja toivoo, että Liverpoolin keskikenttäpelaaja pääsee vielä jonain päivä siirtymään Camp Noulle.

Coutinhoa yritettiin saada jo kesällä Barcelonaan, mutta Liverpool hylkäsi kolmesti Barcelonan tarjoukset. Brasilian maajoukkuepelaaja vaatikin nykyiseltä seuraltaan lupaa siirtyä Espanjaan, mutta Liverpool ei halunnut tähtipelaajastaan luopua.

Liverpoolin omistajat pysyivät lujina myymättömyydestään, siitäkin huolimatta, että Barcelonan kerrottiin tarjonneen peräti 138 miljoonaa puntaa. Coutinho on tehnyt tällä kaudella neljä maalia yhdeksässä pelaamassaan ottelussa.

– Olisin erittäin iloinen nähdessäni tällaisen lahjakkaan pelaajan käyttämässä samaa paitaa, jota minä käytin niin monta vuotta, Ronaldinho sanoi hänen maanmiehestään Coutinhosta.

– Uskon, että hän sopisi täydellisesti Barcelonaan ja olisin iloinen nähdessäni hänen pelaavan Barcelonassa.

– Pidän siitä, miten Coutinho pelaa ja minkälaista jalkapalloa hän tuo. Tällaiset ominaisuudet toivottavasti auttavat Brasiliaa voittamaan ensi kesänä Venäjällä pelattavat jalkapallon MM-kisat.

Coutinho palasi loukkaantumisen jäljiltä pelikentille tiistai-iltana, kun hän pelasi 68 minuuttia 0-0 -tasapelissä Englantia vastaan Wembleyllä pelatussa ystävyysottelussa. Ennen maaottelutaukoa Coutinho oli sivussa kolmesta Liverpoolin edellisestä ottelusta loukkaantumisen vuoksi.