Advertisement

Ryan Giggs: Hei Gareth, massiiviset onnittelut

Gareth Barryn tekemä uskomaton ennätys pelatuissa Valioliigaotteluissa ei ole varmasti jäänyt keneltäkään Valioliigaa seuraavalta huomaamatta. Nyt onnittelijoiden joukkueen liittyy myös edellinen ennätyksen haltija, Manchester Unitedin legenda Ryan Giggs.

”Hei Gareth, massiiviset onnittelut pelattujen Valioliigaotteluiden ennätykseni rikkomisesta” Giggs sanoi. ”Se on huikea suoritus”

”Tiedän että olet ammattilainen ja tuo määrä otteluita korkeimmalla tasolla on uskomaton suoritus. Joten onneksi olkoon ystäväni  ja toivottavasti pelejä tulee vielä monia lisää” Giggs jatkoi.

Barry sai manageriltaan Toni Pulisilta kunnian toimia joukkueensa kapteenina juhlaottelussa Emiratesilla eilen maanantaina Arsenalia vastaan.

”Se on huikea suoritus” – Ryan Giggs

”Tämä viikko oli hyvin poikkeuksellinen suuren mediahuomion johdosta. Onneksi tuo ennätys saatiin nyt siirrettyä sivuun” Barry itse kommentoi kulunutta viikkoa.

West Bromwichin manageri Pulis keskittyi ottelun jälkeen hyvin paljon erotuomareiden kritisointiin. Pulisin joukkueelta jäi viheltämättä selvä rangaistuspotku. Arsenal vastaavasti sai itse hieman heppoisen mutta sääntöjen mukaan tuomitun rangaistuspotkun. Pulis oli vahvasti myös sitä mieltä, että Alexis Sanchez sukelsi ensimmäiseen vapaapotkuun johtaneessa tilanteessa. Pulis kutsui chileläisen tekoa huijaamiseksi ja tempuksi, jota hänen joukkueensa ei ikinä tekisi.

Managerilta löytyi kuitenkin kritiikin välistä aikaa kehua myös veteraanin suoritusta.

”Gareth on ollut uskomaton ammattilainen ja on sitä yhä edelleen. Toivottavasti hän jatkaa tuollaisia esityksiä loppukauden” Pulis kommentoi.

Barryn suoritus huomioitiin myös Englannin maajoukkueessa. Englannin manageri Barryn kaima, Gareth Southgate onnitteli entistä joukkuetoveriaan Aston Villan ajoilta.

”Halusin onnitella sinua tuosta uskomattomasta suorituksesta” Southgate sanoi.

”Muistan seuranneeni sinua Bodymoor Heathissa kun olit vielä nuori ja ymmärsin välittömästi sinun tuottavan minulle ongelmia pelipaikkani suhteen. Onneksi pelasimme kolmen alakerralla ja pystyimme pelaamaan yhdessä” Southgate muistelee.