Advertisement

Sanchezin tilanne selviämässä 48 tunnin sisällä – Manchester United vahvimmin kiinni chileläisessä

Arsenalin Alexis Sanchezia on viety hyvin vahvasti Manchester Cityyn kesästä lähtien. Nyt kuitenkin näyttää siltä, ettei siirto Valioliigan tämän hetken ykkösjoukkueeseen ole toteutumassa. Manchester Unitedin tultua mukaan kilpailuun chileläisestä, on tämän agentti pyytänyt pelaajalleen Citystä lisää palkkaa ja vastaavasti Arsenal suurempaa siirtokorvausta. Cityn seurajohto ei pitänyt tästä toimenpiteestä ja ovat kertoneet luopuneensa pelaajan tavoittelusta. Seurajohto on BBC:n mukaan suuttunut pyynnölle saada lisää palkkaa.

Arsenal on puolestaan kertonut haluavansa Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Henrikh Mkhitaryanin osana kauppaa, jossa chileläinen voisi siirtyä Old Traffordille jo tammikuussa.

Arsenalin manageri Arsene Wenger kertoi, ettei tällä hetkellä tiedä mikä lopputulos Sanchezin kanssa tulee olemaan, mutta päätös tapahtuu 48 tunnin sisällä.

”En hallitse rytmiä, jossa asiat tapahtuvat. Siirto voi tapahtua tänään, huomenna tai ei ollenkaan”, Wenger kertoi.

”Päätös tapahtuu 48 tunnin sisällä.”

”Hän on hyvin epämääräinen tilanteestaan tällä hetkellä. Hän ei ole päättänyt tilanteestaan mitään suuntaan tai toiseen, joten jätin hänet kotiin”, Wenger kertoi syyksi sille, miksei chileläinen ollut Arsenalin kokoonpanossa 2-1 tappioon päättyneessä ottelussa Bournemouthia vastaan.

Arsenal on halukas saamaan pelaajasta riittävän korvauksen sekä sopivan pelaajan paikkaamaan tämän jättämän aukkon joukkueen keskikentällä. Mkhitaryan on ollut United-manageri Jose Mourinhon epäsuosiossa ja portugalilainen voisi olla halukas luopumaan pelaajasta ja tuomaan tällä tavalla Sanchez seuraan.

Toinen Arsenalin vaihtoehto tällä hetkellä on Bourdeauxissa hyvää kautta pelaava nuori brasilialainen Malcom. 20-vuotiaasta Malcomista pyydettävän siirtosumman arvioidaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa.