Advertisement

Sigurdssonia ei nähdä Swansean avausottelussa – Siirtoneuvottelut jatkuvat

Swansea City kohtaa Valioliigan avausottelussaan Southamptonin lauantaina. Joukkue lähtee kamppailuun ilman viime kauden kantavaa voimaansa, Gylfi Sigurdssonia.

Swansean päävalmentaja Paul Clement on ilmoittanut Sigurdssonin jäävän pöytäkirjan ulkopuolelle, islantilaisen Everton-siirron keskustelujen yhä ollessa kesken. SkySportsin tietojen mukaan neuvottelut ovat ajautuneet umpikujaan, mutta molempien joukkueiden yhä uskovan siirtoon siirtoikkunan aikana.

”Mitään sopimusta ei vielä olla tehty minkään seuran kanssa. Neuvottelut ovat käynnissä, ja olen udellut puheenjohtajaltamme ja omistajaltamme päivitystä joka päivä, mutta tällä hetkellä mitään päätöstä ei olla tehty”, Clement kommentoi.

”Tilanne on se, että meidän seuralla on oma arvio pelaajan arvosta, ja toisella seuralla taas oma arvio, eikä osapuolet ole päässeet yhteisymmärrykseen. Tavoitteemme on päästä yhteisymmärrykseen seurojemme välillä.”

”Näillä näkymin ei (hän ei tule pelaamaan lauantaina). Uskon sen olevan kaikille osapuolille parasta, ja minun suunnitelma on se, että Gylfi ei ole joukkueen mukana tänä viikonloppuna.”

Swansea Cityn ja Southamptonin ottelu vihelletään käyntiin lauantaina kello 17:00 Suomen aikaan.