Advertisement

Southamptonin tehohyökkääjä kaksi kuukautta sivussa

Southamptonin kärkimies Charlie Austin kärsii parhaillaan kolmen ottelun pelikieltoa, jonka hän sai potkaistuaan aatonaattona pelatussa Valioliigan ottelussa Huddersfieldin maalivahti Jonas Lössliä. Nyt häntä odottaa kuitenkin vielä huomattavasti pidempi tauko peleistä.

Austin kärsi samassa ottelussa vamman, joka on osoittautunut takareiden repeämäksi. Southamptonin managerin Mauricio Pellegrino sanoo, että vammaa täytyy vielä tutkia tarkemmin. Hän odottaa kuitenkin Austinin olevan sivussa ainakin pari kuukautta.

”Charlie, luulen että hän on sivussa pidempään kuin normaalisti. Tänä iltana hänellä on uusi tarkastus, jossa vamman laatu arvioidaan hieman tarkemmin”, Pellegrino sanoi Sky Sportsin mukaan. ”Saa nähdä, mutta odotan hänen olevan sivussa vähintään kaksi kuukautta. Se on suuri harmi, koska Charliella oli menossa todella hyvä hetki.”

Austin oli tosiaan ehtinyt päästä oivaan vireeseen. Hän on tehnyt viisi maalia Southamptonin seitsemässä edellisessä ottelussa. Southamptonin vaihtoehdot hyökkäykseen ovat nyt kolme maalia tehnyt Manolo Gabbiadini, sekä Shane Long, joka ei koko kaudella säännöllisestä peliajasta huolimatta ole tehnyt maalin maalia.

”Okei, tällaisia asioita vain tapahtuu. Mutta hyvä uutinen Shanelle ja Manololle on se, että nyt heillä on enemmän minuutteja joista taistella ja se on hyvä mahdollisuus heille.”

Tämä loukkaantuminen voi olla viimeinen kolaus myös Austinin mahdollisille haaveille MM-kisoista. Aiemmin tällä kaudella Southamptonin joukkuekaveri Oriol Romeu totesi, että hänen mielestään Austin kuuluu ehdottomasti Englannin kisajoukkueeseen. Englannilla ei Harry Kanen jälkeen juurikaan ole korkeimmalla tasolla tasaisesti maaleja iskevää keskushyökkääjää.