Advertisement

Stoke joutuu taistelemaan Ingsin lainasopimuksesta

Stoke haluaa tammikuussa hyökkääjä Danny Ingsin lainalle Liverpoolista. Liverpool on halukas päästämään pelaajan lainalle, jotta tämä saisi lisää peliaikaa. Stoke ei ole enää ainoa pelaajasta kiinnostunut joukkue. Sky Sportsin tietojen mukaan kisaan pelaajan lainasopimuksesta ovatkin tulleet myös West Ham, West Bromwich sekä Newcastle. Kaikki joukkueet tarvitsevat kipeästi vahvistusta hyökkäysosastolle, joten peliaikaa Ingsille olisi tulossa hyvin kaikissa seuroissa.

Ingsillä on Liverpoolin kanssa kevääseen 2020 saakka ulottuva sopimus. Peliaika Kloppin tämän kauden joukkueessa on ollut todella vähäistä. Joulukuun aikana Ings on pelannut Valioliigassa vain jämäminuutteja Evertonia ja Bournemouthia vastaan.

Ingsin ura Liverpoolissa ei ole lähtenyt missään vaiheessa kunnolla käyntiin. Hän saapui seuraan Burnleystä kesäkuussa 2015, mutta on ollut vain kahdeksan kertaa avauksessa. Tähän ovat vaikuttanut pelaajan pitkät loukkaantumiset Liverpooliin tultuaan.

Stoke on kärsinyt kauden aikana maalinteko-ongelmista ja seuran manageri John Hughes toivookin Ingsin tuovan helpotusta tilanteeseen. Stoke on voittanut edellisestä kuudesta ottelusta vain kaksi ja joukkue on pikkuhiljaa vajoamassa mukaan putoamiskamppailuun.

West Bromwichin uusi manageri Alan Pardew tiedosti jo seuraan tultuaan suurimpien haasteiden löytyvän kapeasta hyökkäysosastosta. Pardewn tammikuun tärkeimpänä tehtävänä onkin tuoda seuraan maalintekijä, joka pystyy auttamaan joukkuetta putoamiskamppailusta kuiville.

West Hamin hyökkääjät ovat niin ikään olleet odotettua vaisumpia ja myös Hammersien managerin David Moyesin mukaan hyökkääjä on seuran ykkösprioriteetti tammikuussa. Moyes on erittäin kiinnostunut myös Arsenalin ranskalaisesta kolossista Olivier Giroudista.