Advertisement

Swansean uudeksi manageriksi pienoinen yllätysnimi

Swansea on nimennyt uuden managerinsa pois potkitun Paul Clementin tilalle. Uusi manageri on jonkinasteinen yllätys, sillä tehtävään valittiin portugalilainen Carlos Carvahal. 52-vuotias portugalilainen erosi Mestaruussarjassa pelaavan Sheffield Wednesdayn valmentajan tehtävistä hävittyään viikonloppuna Middlesbroughille. Carvahal hyväksyi Swansean sopimustarjouksen keskiviikkoiltana.

Uusi manageri uskoo vakaasti joukkueen mahdollisuuksiin säilyä Valioliigassa kauden päätteeksi. Putoamisviivan yläpuolelle Swansealla on matkaa tällä hetkellä viisi pistettä, mutta Crystal Palace ja West Ham ovat toimineet hyvänä esimerkkinä siitä, miten muutaman hyvän pelin avulla seura voi nousta sarjataulukossa.

”Jos 100 jalkapalloa seuraavalta ihmiseltä kysytään, he ovat tällä hetkellä sitä mieltä, että Swansea tulee putoamaan”, Carvahal kertoi seuran internetsivuilla.

”Osa ihmisistä saattavat ajatella meidän tarvitsevan ihmeen säilyäksemme. Mutta kun asiat ovat miesten käsissä, ei tarvita ihmeitä eikä taivaallista apua.”

”Me tarvitsemme vahvaa sitoutumista viedä asioita eteenpäin. Lupaan yrittää kovasti muuttaa asiat paremmiksi.”

”Se tulee olemaan vaikea haaste. Tiedämme sijoituksen, jossa olemme tällä hetkellä. Voimme kuitenkin onnistua siinä.”

Carvahal on ensimmäistä kertaa tulessa Swansean managerina tulevana lauantaina, kun joukkue kohtaa Watfordin Valioliigan vierasottelussa.