Advertisement

Swansean uusi manageri Carvahal ei usko ihmeisiin

Swansea valitsi uudeksi managerikseen Sheffield Wednesdaystä jouluaattona omatoimisesti eronneen Carlos Carvahalin. 52-vuotias portugalilainen on kahden edellisen kauden aikana johdattanut joukkueensa nousukarsintoihin, mutta molemmilla kerroilla nousu jäi saavuttamatta. Valioliigapesti on kokeneelle portugalilaiselle managerille ensimmäinen. Carvahal on valmentanut Wednesdayn lisäksi muun muassa Sporting Lissabonia sekä Besiktasia uransa aikana.

Swansealla on putoamisviivan paremmalle puolelle matkaa viisi pistettä ja uusi manageri kertoo säilymisen olevan täysin mahdollista, muttei silti usko ihmeisiin jalkapallossa.

”Monet ihmiset sanovat, että vain ihme voi auttaa Swanseaa säilymään Valioliigassa.”Carvahal kertoi seuran internetsivuilla.

”En ole samaa mieltä, sillä ihmeet eivät ole tästä maailmasta.”

”Kaikki tietävät ja ymmärtävät, että siitä tulee todella vaikeaa. Jos kysytään 100 jalkapalloa ymmärtävältä ihmiseltä mielipidettä, he sanoisivat ettei Swansealla ole tällä kaudella mitään mahdollisuuksia.”

”Tämä on yleinen mielipide, muttei meidän.”

”Se tulee olemaan todella kovan työn takana, mutta me uskomme voivamme onnistua siinä. Sen takia me olemme täällä. Yritämme muuttaa asioita, antaa joukkueelle uudenlaisen dynamiikan ja yrittää onnistua maalinteossa useammin.”

Joukkuetta on johtanut Paul Clementin potkujen jälkeen pelaajavalmentaja Leon Britton. Carvahalin on kerrottu tuovan seuraan oman valmennustiiminsä, mutta uskoo Brittonin tulevaisuuden olevan yhä Swanseassa.

”Olen täysin varma, että hän ansaitsee kunnioitusta.”

”Tulemme ottamaan huomioon hänen tärkeyden tälle seuralle ja katsoa missä roolissa hän voi auttaa seuraa parhaiten.”