Advertisement

Timo Stavitski jälleen mukana Caenin kokoonpanossa

SM Caeniin tammikuussa RoPS:sta 600 000 eurolla siirtynyt suomalaissensaatio Timo Stavitski oli ensimmäisen kerran mukana uuden joukkueensa kokoonpanossa viime tiistaina 0-2 vierasvoitossa Bordeax`ta vastaan. Samalla Stavitski sai tililleen debyytin Ranskan Ligue 1:ssä. Stavitski pelasi joukkueensa avauskokoonpanossa ja tilille tuli keltaisen kortin lisäksi myös 71. minuuttia Ranskan pääsarjassa. Hän oli neljäs suomalainen, joka on pelannut Ranskan liigan ottelussa.

Tänään perjantaina Stavitskilla on mahdollisuus saada lisää minuutteja alle, kun Caen kohtaa kotiottelussa Marseillen. Kirkkonummelaislähtöinen pelaaja on valittu nimittäin jälleen joukkueensa kokoonpanoon mukaan.

Caen nousi Bordeaux-ottelun myötä Ligue 1 sarjataulukossa 10.sijalle. Illan vastustaja Marseille tulee olemaan erittäin haastava, sillä kolmantena sarjassa oleva vierasjoukkue on hävinnyt kauden aikana vasta kolmesti. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Marseillessa päättyi Caenin kannalta murheellisesti. Marseille höykytti vierailijoitaan peräti 5-0.

Suomalainen kertoi Blogissaan etenevänsä urallaan askel kerrallaan. Jalat visusti maassa pitävä Stavitski on vahvasti sitä mieltä, että lopullinen läpimurto on vasta edessä. Pelaaja on vasta 18-vuotias, mutta noussut jo nyt yhdeksi kuumimmaksi suomalaiseksi nimeksi Euroopassa.

Stavitskin ja Caenin illan ottelu Marseillea vastaan on nähtävissä Viaplay-palvelun kautta. Ottelu alkaa klo: 21.45 Suomen aikaa.