Advertisement

Toby Alderweireld valmiina Pohjois-Lontoon derbyyn

Tottenhamin keskuspuolustuksen johtohahmo Toby Alderweireld kertoo olevansa valmis kohtaamaan Arsenalin Pohjois-Lontoon derbyssä lauantaina Wembleyllä. Belgialainen palasi pitkän loukkaantumisen jäljiltä takaisin tositoimiin viime keskiviikkona, kun Tottenham eteni jatkoon FA Cupissa Newport-ottelusta. Alderweireld pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia, mutta pääsi ottelussa erittäin helpolla.

Alderweireld loukkaantui Mestarien liigan -ottelussa Real Madridia vastaan 14 viikkoa sitten.

”Tuntuu todella hyvältä 90 minuutin jälkeen. Olen tehnyt kovasti töitä lauantain tapaisten pelien eteen ja olen valmiina ja oloni tuntuu todella hyvältä”, Alderweireld kertoi Sky Sportsille.

”Tämä oli pisin loukkaantumiseni koskaan. Tämä oli siinä mielessä epäonninen, että jänne oli myös revähtänyt. Ei siis pelkästään lihas, joten kuntoutuminen vei aikaa.”

”Meidän piti antaa sille aikaa ja työskennellä todella kovaa. Kyseessä oli kunnon takareisivamma ja riski vamman uusiutumiseen oli todella suuri.”

”Tämän takia annoimme kuntoutumiselle kunnolla aikaa.”

Alderweireldin kuntoutuminen tuli Tottenhamin kannalta loistavaan saumaan, sillä Arsenal-pelin lisäksi joukkueella on pian edessä matka Torinoon Juventuksen vieraaksi Mestarien liigan ensimmäisellä jatkopelikierroksella.

Alderweireld tiedostaa Arsenal-ottelun suurimman haasteen hänen kannaltaan. Arsenalin uudella hankinnalla Pierre-Emerick Aubameyangilla on ominaisuudet liikkeellään aiheuttaa todella suuria ongelmia belgialaiselle.

”Hän on erittäin nopea ja loistava viimeistelijä. Hänessä on kaikkea”, belgialainen mietti.

”Hän on myös hyvässä vireessä tällä hetkellä, joten hänen voittamisestaan tulee vaikeaa. Uskon meidän kuitenkin olevan valmiina siihen.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom