Advertisement

Tottenham-tähden pelaaminen lauantaina Manchester Unitedia vastaan vaakalaudalla

Tottenhamin tähtipelaaja Harry Kane ei ollut mukana keskiviikon Carabao Cupin ottelussa West Hamia vastaan. Joukkue kohtasi viikon sisällä sekä Real Madridin ja Liverpoolin, joten joukkueen manageri Mauricio Pochettino päätti jättää englantilaisen kokoonpanon ulkopuolelle keskiviikkona lauantain Manchester United ottelua silmällä pitäen.

The Goalin tietojen mukaan lepuuttamisen taustalla saattaa olla muutakin. Pochettinolta tiedusteltiin beIN Sportsin haastattelussa, nähdäänkö Kane lauantaina Old Traffordilla pelattavassa ottelussa.

”Se jää nähtäväksi” kuului Pochettinon vastaus.

”Pitää miettiä joukkuetta ja pelaajien tilannetta, koska meidän on täytynyt kierrättää pelaajia eri syistä johtuen. Tiedämme parin päivän päästä hieman enemmän” argentiinalainen jatkaa.

Tottenham on Valioliigassa jaetulla toisella sijalla juuri Manchester Unitedin kanssa. Joukkueen maaliero on viisi maalia lauantain vastustajaa heikompi. Kaksikko on viisi pistettä sarjaa johtavan Manchester Cityn perässä. Kanen maalit kuluvalla kaudella ovat olleet hyvin tärkeitä Tottenhamille. Luultavasti pelaaja on kunnossa ja kohtaa Manchester Unitedin totutusti joukkueen hyökkääjänä.

West Ham haki Wembleyltä tärkeän voiton Carabao Cupin ottelussa keskiviikkona oltuaan ensin peräti 2-0 tappiolla ottelussa. Tottenham ei selvästi pidä entistä Liiga-Cupia suuressa arvossa, mutta tästäkin huolimatta keskiviikon kaltainen sulaminen ei ole joukkueelle hyväksi. Manchester United on erittäin vaikea joukkue kenelle tahansa Old Traffordilla. Oli Kane mukana ottelussa tai ei, keskiviikon kaltaiseen suoritukseen joukkueella ei ole varaa.