Advertisement

Tottenhamin keskikenttäpelaaja myöntää vaikeutensa pitää kiinni kahden huippukauden vireestään

Tottenhamin keskikenttäpelaajalla Dele Allilla on ollut kahteen ensimmäiseen kauteen verrattuna hieman vaikeampi kausi menossa ainakin tehojen suhteen. Nuori englantilainen myöntääkin, että on ollut vaikea pitää yllä tasoa, jolla hän pelasi Tottenhamissa kaksi ensimmäistä kauttaan.

Viime aikoina 21-vuotias on kuitenkin onnistunut hieman nostamaan tasoaan heikosta alkukaudesta. Viimeisessä kahdessa Valioliigaottelussa hän on onnistunut maalinteossa kertaalleen ja antanut peräti neljä maalisyöttöä.

”Vireeni ei ole asia, jota ajattelen kovinkaan paljon. On kuitenkin hienoa voida todistaa ihmisten olleen väärässä”, Alli kertoo Daily Mailille.

”Kun 21-vuotiaana asettaa tavoitteet yhtä korkealle, kuin minä olen tehnyt viimeisen kahden vuoden aikana, voi toisinaan käydä niin ettei niitä aina saavuta.”

”Monet ihmiset ajattelevat, että pelaaja ei pelaa hyvin ellei hän tee jatkuvasti maaleja tai anna maalisyöttöjä. Minä kritisoin itseäni kuitenkin kokoajan. Ajattelen aina, että voin tehdä asioita paremmin tai voivani auttaa joukkuettani enemmän.”

Alli on saanut hyvin paljon kritiikkiä viime aikoina myös kovista otteistaan kentällä. Manchester Cityä vastaan hän taklasi Kevin De Bruyneä erittäin vaarallisen näköisesti. Myös Burnleyä vastaan pelatussa ottelussa Charlie Taylor joutui englantilaisen kovan taklauksen kohteeksi. Pelaaja ei kuitenkaan myönnä olevansa luonteeltaan aggressiivinen pelaaja.

”Ihmiset voivat sanoa mitä haluavat. Burnley ottelussa me molemmat menimme kovaa samaan tilanteeseen. Tuomari teki päätöksensä ja niin se vain on.”

”Näitä asioita tapahtuu jalkapallossa.”