Advertisement

Uusi manageri, vanhat ongelma. Crystal Palacen surkea kausi sai jatkoa!

Crystal Palacen tilanne alkaa olla jo tuskastuttava. Joukkue on pelannut sarjassa tähän mennessä kuusi ottelua, jotka ovat kaikki päättyneet tappioon. Viime kierroksella Manchester City murskasi etelä-lontoolaiset 5-0 lukemin.

Joukkue antoi kauden aloittaneelle managerilleen Frank de Boerille potkut neljän tappiollisen ottelun jälkeen. Uusi manageri Roy Hodgson on ollut nyt joukkueen peräsimessä kolmessa ottelussa. Näistä molemmat Valioliigassa pelatut ottelut Palace on hävinnyt. Vähän lohtua joukkue sai kuitenkin tiistaina pelatusta Carabao-cupin ottelusta, jonka Palace voitti 1-0 Huddersfieldiä vastaan. Tappioiden lisäksi Palace ei ole onnistunut Valioliigassa maalinteossa kertaakaan koko kauden aikana.

Myöskään Palacen jatko-ohjelma ei anna suuria toiveita kurssin kääntämiselle, sillä seuraavissa otteluissa Valioliigassa se tulee kohtaamaan Manchester Unitedin vieraissa ja tämän jälkeen Chelsean kotonaan.

Hodgson on kuitenkin valmentaja, joka tulee saamaan puolustusongelmat korjattua ajan kanssa. Hyökkäyksen tehottomuus sen sijaan tulee olemaan vaikeammin korjattavissa nykyisellä materiaalilla. Etenkin nyt, kun Christian Benteke loukkaantui ottelussa Cityä vastaan ottelun 72. minuutilla. Siltä on alkukauden ollut sivussa jo Wilfried Zaha, jonka odotetaan palaavan takaisin vasta lokakuun puolenvälin paikkeilla.

Benteken loukkaantumisesta ei toistaiseksi ole vielä tullut tarkempaa tietoa. Hodgson myöntää, ettei tilanne näytä hyvältä eikä Benteke ole mukana ainakaan joukkueen seuraavassa ottelussa.

Hodgsonin sisäänajo on valmentajan itsensä mukaan vielä kesken.

”Opin koko ajan lisää joukkueesta ja joukkue oppii samalla koko ajan lisää” Hodgson myöntää.

”Meidän katseemme täytyy olla toukokuussa. Kauden jälkimmäisellä osalla pelaajien täytyy tietää mitä me haemme” Hodgson jatkaa.

Hodgson puhuu vahvasti toukokuusta ja kauden jälkimmäisestä jaksosta. Mikäli tuloksia ei kuitenkin ala tulla jo nopeammin, voi Hodgsonin valmennuspesti päättyä hyvinkin pikaisesti De Boer ei saanut aikaa kauden jälkimmäiselle puoliskolle, vaikka hänen ajamansa muutokset olivat huomattavasti Hodgsonin pelifilosofiaa suuremmat.