Advertisement

Valioliigan entinen kulttipelaaja uskoo Moyesin saavan potkut jo tammikuussa!

Kulttipelaaja Joey Barton uskoo, että David Moyes saa potkut tammikuussa mikäli tarjolla on ”houkuttelevampi” manageri. West Ham nimitti David Moyesin viime viikolla joukkueen manageriksi.

Viime kaudella Sunderlandia valmentanut Moyes ei kuitenkaan onnistunut kääntämään joukkueen kurssia ainakaan heti ensimmäisestä pelistä lähtien, sillä joukkue hävisi viikonloppuna Watfordille lukemin 2-0.

Monet fanit olivat pettyneitä seuran omistajien päätökseen valita Moyes seuran uudeksi manageriksi. Joey Barton uskookin, että ei kestä kauaa ennen kuin Moyes saa jälleen pakata laukkujaan ja ennustaa 54-vuotiaan saavan potkut tammikuussa, mikäli tulokset eivät parane.

– He voisivat etsiä toista manageria tammikuussa, Barton sanoi talkSPORTille.

– Jos heillä ei ole positiivista parannusta peliesityksissä ja tuloksissa, niin tammikuun siirtoikkunan avauduttua he miettivät: ”Onko David jäämässä meidän pitkäaikaiseksi manageriksi?” ”Ei”.

– ”Annammeko hänelle mahdollisuuden käyttää rahaa? No ei. Sitten meidän on parempi korvata hänet”.

– Jos joku muu houkuttelevampi manageri tulee markkinoille, kuka sanoo etteikö West Ham voisi korvata Moyesia, Barton pohtii.

– Alusta asti on ollut selvää, ettei Moyes ollut faneille vaihtoehto numero yksi.

Moyes oli katkerasti pettynyt hänen joukkueensa peliesitykseen Watfordia vastaan ​​ja väitti, että ”suuret pelaajat” vievät häntä ja joukkuetta alaspäin.

– Ajattelin aina, että tämä on iso työ. Petyin joukkueen isojen nimien peliesityksiin, Moyes sanoi.

– Luulin, että he näyttäisivät minulle enemmän. Heidän on osoitettava, miksi he ovat saaneet tämän maineen.

– En nauttinut joukkueen peliesityksestä ja odotin meidän pelaavan paremmin. Yritimme pysyä pelissä mukana ja antaa itsellemme mahdollisuuden, mutta kaiken kaikkiaan emme pelanneet tarpeeksi hyvin.