Advertisement

Valioliigan yllättäjäjoukkueelle hyviä uutisia – pitkään poissaollut hyökkääjä palasi harjoituksiin

Valioliigan syyskauden yllättäjäjoukkue Watford sai hyviä uutisia perjantaina kun pitkään poissaollut nigerialaishyökkääjä Isaac Success palasi joukkueharjoituksiin.

Watfordin manageri Marco Silva kertoi haastattelussa perjantaina, että Success on palannut ykkösjoukkueen harjoituksiin toivuttuaan pitkästä loukkaantumisesta.

21-vuotias Success, joka ei ole pelannut vielä ainuttakaan ottelua Valioliigassa tällä kaudella, kärsi polvivamman 27.syyskuuta, joka on pitänyt miehen sivussa pelikentiltä reilut kaksi kuukautta.

Success siirtyi kesällä 2016 Granadasta Watfordiin seuran ennätyshankinnalla, 13.5 miljoonalla punnalla, mutta nigerialainen on pelannut uudessa seurassaan vain kertaalleen täydet 90.minuuttia.

Ennen joukkueen lauantain vierailua Burnleyn vieraaksi Turf Moorille, Silva ilmoitti odottavansa, että nigerialainen, joka teki vain yhden maalin viime kauden 19 pelaamassaan valioliigaottelussa, työskentelisi nyt kovaa päästäkseen täyteen pelikuntoon ja taistelisi pelipaikastaan joukkueessa.

– Hän on aloittanut täyden harjoittelun joukkueen mukana, Silva kertoi Watfordin viralliselle verkkosivustolle.

– Meidän on nyt työskenneltävä hänen fyysisen kuntonsa edistämiseksi. Hänen polvensa on nyt täydessä pelikunnossa.

– Nyt hänen tehtävänsä on työskennellä kovaa. Hänen pitää parantaa fyysistä kuntoaan, mikä on suurin huolenaihe tällä hetkellä, sillä hän oli yli kaksi kuukautta sivussa harjoitus -ja pelikentiltä. Uskon hänen olevan kuitenkin valmis pelaamaan seuraavien viikkojen aikana.

– Hän on pelaaja joka on ollut loukkaantuneena viimeiset kaksi kuukautta. Hän tulee takaisin nyt, ja nyt on aika treenata ja tulla hyvällä kunnolla taistelemaan paikasta avauskokoonpanoon.

Watford on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla kahdeksan, kerättyään 15 ottelusta 22 pistettä.