Advertisement

Virgil van Dijk vakuuttaa olevansa täysin sitoutunut Southamptoniin

Kesällä suurten siirtokohujen keskellä vellonut Southamptonin toppari Virgil van Dijk joutui lopulta jäämään seuraan vasten tahtoaan. Pelaajaa oltiin vahvasti viemässä Liverpooliin. Liverpool oli kuitenkin ottanut yhteyttä pelaajaan laittomasti, joten Southampton uhkaisi seuraa oikeustoimilla. Liverpool päätti vetäytyä pelaajan hankinnasta, jonka jälkeen Van Dijk päätti jättää Southamptonille siirtopyynnön. Seura ei kuitenkaan pyyntöön suostunut vaan Van Dijk jäi Southamptoniin. Aluksi koirankoppiin joutunut hollantilainen joutui harjoittelemaan reservijoukkueen kanssa, mutta on sittemmin päässyt edustusjoukkueeseen takaisin ja pelannut Valioliigassa nyt kuudessa ottelussa kuluvalla kaudella.

Nyt 26-vuotias puolustaja vakuuttaa olevansa täysin sitoutunut Southamptoniin.

”Minusta ei ole soveliasta puhua siitä mitä tapahtui aiemmin.” Van Dijk kertoo The Daily Echolle.

”Annan seuralle 100 prosenttia. Työskentelen todella kovaa joka päivä, autan joukkuetovereitani, olen positiivinen ja yritän voittaa jokaisen ottelun.” Van Dijk jatkaa.

Southamptonilla ei ole viime aikoina mennyt kovinkaan hohdokkaasti. Seura on saalistanut vain viisi pistettä edellisistä kuudesta ottelusta. Hollantilaisen mukaan maajoukkuetauko tuli seuralle loistavaan aikaan.

”Jokainen ottelu on hyvin tärkeä ja nyt on entistäkin tärkeämpää saada lisää pisteitä. Tiedämme, että voimme pelata hyvin ketä tahansa vastaan.” Van Dijk uskoo.

Southampton on sarjassa tällä hetkellä sijalla 13. Sillä on viimeisenä putoajanpaikalla majailevaan West Hamiin eroa pisteissä vain neljä pistettä. Valioliiga on jälleen tänä vuonna todella tasainen sarja. Sijojen kahdeksan ja 19 välillä on vain seitsemän pistettä.