Wagner: ”Olen mieltynyt puolustamiseemme”

Sarjanousija Huddersfield pelasi eilen maalittoman tasapelin Burnleyn vieraana. David Wagnerin johtama ryhmä on aloittanut kautensa vakuuttavasti. Kuuden ottelun jälkeen saaliina on kaksi voittoa, kolme tasapeliä ja tappio. Myös alkukauden otteluohjelma on ollut Huddersfieldille suotuinen, sillä joukkue ei ole toistaiseksi kohdannut vielä yhtäkään niin sanotusta kuudesta suuresta.

Etenkin Huddersfieldin puolustus on ollut täyttä terästä. Toisaalta tehojen kanssa on ollut ongelmia kuten joukkueen maaliero 5-3 osoittaa. Wagner oli Burnley-pelin jälkeen erityisen tyytyväinen pelaajistonsa puolustusesitykseen.

”Mielestäni tärkein asia ollakseen kilpailukykyinen on pysyä vaikeasti murrettavana, väkevänä ja todella keskittyneenä koko ajan, kun täytyy puolustaa”, Wagner kommentoi.

”Elämme meidän työasenteesta ja yhtenäisyydestä erityisesti puolustettaessa. Kaikki tuntevat vastuunsa ja tekevät likatyönsä. Siksi olemme pitäneet oman päämme puhtaana neljästi kuudessa Valioliigaottelussa. Se on todella hyvä suoritus, ja meidän täytyy varmistaa, että jatkamme näin.”

Huddersfieldin tulevissa otteluissa haaste kovenee entisestään. Neljän seuraavan ottelun aikana joukkue kohtaa muiden muassa Tottenhamin, Manchester Unitedin ja Liverpoolin.

Wagner sai kuitenkin Burnley-ottelusta positiivista mukaansa tuleviin peleihin.

”Olin hyvin mieltynyt meidän puolustustyöskentelyymme ensimmäisellä puoliajalla.”

”Olimme hieman liian huolimattomia pallonhallinnassamme. Teimme liian monia helppoja virheitä, kuten teimme myös edellisessä vieraspelissämme West Hamia vastaan. Puhuimme asiasta, ja toisella puoliajalla pelaajat tekivät näitä asioita paremmin ja pystyimme luomaan omat paikkamme”, Wagner jatkoi.

”Burnley on vaikea paikka pelata, jossa ei saa paljon maalipaikkoja. Parissa paikassa meillä ei ollut tarpeeksi kliinisyyttä. Hyväksyn tuloksen, ja olen hyvin mieltynyt työskentelyymme.”