Advertisement

Watfordin brasilialainen tähtipelaajaa ei pelkää Chelseaa – Uhattu aseella kotimaassaan

Watfordin paidassa ryminällä Valioliigaan tullut Richarlison on ollut ehdottomasti yksi kauden positiivisimpia yllättäjiä. Kahdeksassa ensimmäisessä ottelussa verkko on heilunut kolmesti ja kaksi kertaa hän on antanut maaliin johtaneen syötön. Edellisessä ottelussa Arsenalia vastaan Richarlison onnistui hankkimaan joukkueelleen rangaistuspotkun joka toi hänen joukkueensa tasoihin ottelussa. Loppujen lopuksi Watford voitti tuon ottelun lisäajalla.

Watford toivoo hyvän vireensä jatkuvan myös Chelseaa vastaan tulevana lauantaina. Richarlison itse kertoo, että jouduttuaan aseella uhatuksi kotimaassaan, Chelsean kohtaaminen ei jännitä häntä yhtään.

”Varttuessani Brasiliassa yksi tyyppi uhkasi kerran minua aseella. Hän luuli minun olevan huumediileri ja yrittävän viedä hänen paikkansa. Tuollaisen jälkeen pelaaminen Chelseaa vastaan tuntuu aika helpolta.” Richarlison kertoi The Telegraphtille. 

Brasilialainen myöntää olleensa lähellä Ajaxiin siirtymistä viime kesänä, mutta päätti valita kuitenkin Valioliigan ja Watfordin. Hän oli erittäin vakuuttunut Marco Silvan puheista ja tuon jälkeen hänen oli helppo hyväksyä unelmasiirto Valioliigaan.

”Kaikki tapahtui hyvin nopeasti. Olin jo kertonut Ajaxille siirtyväni sinne, mutta Marco soitti ja kertoi minulle tietävänsä potentiaalini. Tämän lisäksi Valioliiga on aina ollut unelmani. Katsoin Valioliigaa setäni kanssa ja Cristiano Ronaldo oli minun sankarini. Joten en miettinyt kahta kertaa, kun minulle tarjottiin sopimusta” Richarlison jatkaa.

Watford kohtaa Chelsean Stamford Bridgellä lauantaina. Watford on ollut loistavassa vireessä ja se on hävinnyt toistaiseksi sarjassa vain yhden ottelun. Chelsealla sen sijaan on mennyt hieman heikommin eikä se ole onnistunut kolmesta edellisestä ottelusta Valioliigassa sekä Mestarien liigassa voittamaan ensimmäistäkään.