Advertisement

Wenger ei pitänyt Wilsheren luistelureissua hyvänä ideana

Arsenalin loukkaantumisherkkä pelaaja Jack Wilshere kävi viikolla luistelemassa yhdessä perheensä kanssa. Pelaaja päivitti kuvan Twitteriin kommentilla ”Posiviivinen viikko. Onnistuin luistelemaan perheeni kanssa 20 minuuttia loukkaantumatta.”

Joukkueen manageri Arsene Wenger ei ollut kovin mielissään pelaajan luistelureissusta.

”Mielestäni se ei ollut ideaalinen tilanne. Tasapainollisesti se ei ole huono asia, mutta jalkapalloilijalle se ei ole kovin hyvä.” Wenger vastasi hänelle esitettyyn kysymykseen asiasta.

”En tiedä tarkalleen mitä hän teki jäällä. Luistella voi niin, ettei mitään tapahdu. En usko hänen luistelleen rajusti.”

Wilsheren loukkaantumishistorian huomioiden Wengerin kommentit ymmärtää. Perheen kanssa luistelemaan menon kontrollointi sen sijaan menee jo vähän pitkälle, jopa ammattilaisjalkapalloilijan kohdalla.

Wilshere pelasi loistavasti Bate Borisovia vastaan pelatussa Eurooppa-liigan alkulohkon viimeisessä ottelussa. Englantilainen teki ottelussa kauden ensimmäisen maalinsa ja valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Wilshere on pelaamissaan otteluissa ollut säännöllisesti hyvä ja on vain ajan kysymys, milloin vastuuta alkaa tulla enemmän myös Valioliigassa. Pelaajan näytöt huomioiden Wengerin on pikkuhiljaa vaikea sivuuttaa Wilshereä kokoonpanoa valittaessa.