Advertisement

Wenger kutsui Mike Deania epärehelliseksi ja häpeälliseksi

Arsenalin manageri Arsene Wenger sai uudenvuoden aattona pelatun West Bromwich ottelun jälkeen kolmen ottelun mittaisen toimitsijankiellon kritisoituaan ottelun erotuomaria Mike Deania voimakkaasti. Dean antoi WBA:lle erittäin kyseenalaisen rangaistuspotkun, jonka turvin kotijoukkue tasoitti ottelun loppunumeroiksi 1-1. Wenger on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa takaisin vaihtopenkin päähän joukkueen seuraavassa ottelussa lauantaina Crystal Palacea vastaan The Emiratesilla.

Deanin tapahtumista kirjoitettu raportti on tullut julkisuuteen.

”Kun tulimme pukuhuoneeseen ottelun jälkeen, Herra Wenger seisoi takanamme ja pyysi ovea vahtinutta vartijaa päästämään hänet sisään”, Dean kertoi raportissaan.

”Hän oli todella aggressiivinen. Hän nojasi eteenpäin minun suuntaani ja osoitti minua sormella aggressiivisesti sanoen ’et ole rehellinen’ useita kertoja.”

”Vastasin hänelle, että kutsutko minua huijariksi, johon hän vastasi: ’Pysyn siinä mitä sanoin. Et ole rehellinen’.”

”Tämän jälkeen hän sanoi, että olen tehnyt tämän heille useita kertoja aiemminkin ja minun pitäisi olla ammattilainen. Tämän jälkeen hän kutsui minua häpeälliseksi.”

Wengerin saatua kolmen ottelun mittaisen toimitsijakiellon, Dean on kertonut tehneensä virheen viheltäessään tilanteesta rangaistuspotkun. Deanin mukaan hän olisi kumonnut päätöksensä, mikäli käytössä olisi ollut videotarkastusmahdollisuus.